• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şartlara göre makro oluşturmak

Katılım
17 Nisan 2018
Mesajlar
3
Excel Vers. ve Dili
2017
http://dosya.co/yxpvnz7keo0r/şirket1.xlsm.html

Arkadaşlar Merhaba,

Kafayı yemek üzereyim. İş ile ilgili sıkıntılarım mevcuttur. Toplantıya gidicem ve sunum yapıcam. Yanlız bunun için programımı bitirmem gerekmektedir. Olay şu;

İlk sayfada olan check list kontrollerinde ki Uygun Değil diye seçilmiş olanların (liste biçimi) bir buton yardımı ile hemen diğer sayfalara aynı şekilde kopyalamasını istiyorum.

Bunu nasıl yapabiliriz çok denedim. 1 haftadır herşeyi denedim fakat olmadı yada yamuk oldu. Lütfen yardım edin
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim ilginiz için ama istediğim şey maalesef attığınız şey değildir. Fikir gelmedi yani :)
En baştan yazıyım tekrardan detaylı olarak;

Kontrol sayfasında bir buton düşünelim ve değerlendirme neticesinde UYGUN DEĞİL diye işaretlediğimiz maddeler, oluşturmuş olduğumuz butona bastığımızda otomatik bir şekilde sıra sıra CEZA sayfasında ki B8 satırına ve UYGUNSUZLUKLAR sayfasında ki C8 satırına maddelerin gelmesini nasıl yapabiliriz. Gelecek madde sadece Kontrol Sayfasında ki maddelerdir.
 
Teşekkür ederim kimse ilgilenmediği için. Neyse ki yazılımcı olan arkadaşım mükemmel derecede istediğimi yaptı. Kolay gelsin forumcular
 
Geri
Üst