• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çözüldü Şarta Bağlı Veri Listeleme Hakkında.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016,32bit
Merhaba,
Form üzerinden girmiş olduğum değerlere göre SATIS ve GİDER sayfalarından ilgili verileri listelemeye çalışıyorum. Şöyle ki;
Form üzerinden yazmış olduğum tarih aralıklarını dikkate alarak örnek dosyamda belirtmiş olduğum iki sayfada yazılan tarihlerde kayıt varsa kayıt bilgilerini RAPOR2 sayfasında listelemek istemekteyim.:-(

Ekli dosyalar

Merhaba,

Gider sayfası CAM GİDERLERİ 5 adet olması durumunda rapor sayfasına 1 adet mi? ya da hepsi mi? listelenecek.

Merhaba,

Gider sayfası CAM GİDERLERİ 5 adet olması durumunda rapor sayfasına 1 adet mi? ya da hepsi mi? listelenecek.
Merhaba Ziynettin bey,
Hepsi listelenebilir. Amacım ilgili tarihte hem satıs hemde gider sayfalarında ne olmuş ne bitmiş raporlamak. O açıdan ilgili tarihte ne varsa hepsinin listelenmesi uygun.
Ya çok teşekkür ederim ilginiz için heycanlandım şimdi.

Ziynettin bey, harika olmuş gerçekten emeğinize sağlık. Yalnız tek bir ricam olacaktı, şöyle ki;
GİDER sayfasında B sütununda sadece DÜKKAN GİDERİ yazan değerlerin dikkate alınması gerekecek, B sütununda TOPLU HARCAMA yazan satırlar değerlendirme dışı olacaktı. Bunun dışında mükemmel olmuş gerçekten çok teşekkür ederim. Saygılarımla..

Harikasınız Ziynettin hocam, nasıl teşekkür etsem az. Allah razı olsun. Şimdilik harika oldu.
Rutin işlerdeki veriler ile çalışmaya başladığımda varsa eksik bir nokta ancak o zaman karşıma çıkacak artık.
Saygılarımı sunuyorum, iyi çalışmalar dilerim.

Geri