• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şarta bağlı toplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cumas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son istekleriniz doğrultusunda düzenlenmiş ve doğru olarak çalışan dosya eklenmiştir.Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Çıtır Bey,
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Tabloda küçük bir yanlışlık olmuş. Soruyu doğru sormuşum Fakat B6 hücresinde yanlışlık olmuş. Tablodaki yanlışlığı düzelttim ve yeniden yükledim.
Tekrar bakıp buna göre F6 hücresine formülü yazarsanız tamamlamış olacağım ve konuyu kapatacağım.
Aklıma geldi, Dosyadaki listelerden DİĞER listesinden KAR/ZARAR ve TOPLAM KAR/ZARAR öğelerini çıkarmışsınız. bunlar mutlaka olmalı, Yaksa yazımındaki "/" işaretinden dolayı mı çıkardınız? Eğer öyle ise bunları KAR ZARAR ve TOPLAM KAR ZARAR olarak değiştirebiliriz.

Kolay gelsin

Ekli dosyalar

F6 ya aşağıdaki formülü kopyakayınız.
Kod:
=TOPLA.ÇARPIM((KAR!$C$4:$C$2000>=$C$6)*(KAR!$C$4:$C$2000<=$D$6)*(DOLAYLI("KAR!"&ADRES(4;KAÇINCI($E$6;KAR!$A$3:$H$3;0))&":"&ADRES(2000;KAÇINCI($E$6;KAR!$A$3:$H$3;0)))))
Başlığa Alış yazılmış.Tablodaki sadece alış olaçağını düşünmüştüm.Düzeltilebilir.Başlıkla aynı olmalıdır.

Sayın Çıtır Bey,
Çok çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılar.
İyi geceler diliyorum.

Sayın Çıtır Bey,
Çok çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılar.
İyi geceler diliyorum.

Sayın Cumas Düzeltilmiş ;Liste sonuna P sütununa kadar seçim yapan ve F6 nın düzenlendiği dosyayı yükledim.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.İyi geçeler.

Son formül,

Tekrar iyi geceler,
Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Sayın Çıtır Bey,
İyi geceler.
Son düzelterek tekrar yüklediğiniz dosyayı inceledim. Formüller doğru çalışıyor.
Ancak baştan beri olması gereken ve istediğim iki hesaplamayı eklemeyi unutmuşum. Sizi çok meşgul ettim. Kusuruma bakmayın.
Son kez demeye utanıyorum ama umarım son kez olur. Zaten Tabloya eklediğim son 2 satır ve hesaplama olmazsa çok eksik kalır. eğer bunlarda olursa
profesyonel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim.
Sizi özel olarak çok meşgul ettiğim için özür dilerim. Son kez tabloda eklediğim son iki satırdaki hesaplamalar için formül ekleyip yeniden yükleyebilirseniz çok güzel olacak.
Tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Çıtır Bey,
İyi geceler.
Son düzelterek tekrar yüklediğiniz dosyayı inceledim. Formüller doğru çalışıyor.
Ancak baştan beri olması gereken ve istediğim iki hesaplamayı eklemeyi unutmuşum. Sizi çok meşgul ettim. Kusuruma bakmayın.
Son kez demeye utanıyorum ama umarım son kez olur. Zaten Tabloya eklediğim son 2 satır ve hesaplama olmazsa çok eksik kalır. eğer bunlarda olursa
profesyonel bir çalışma olacağı düşüncesindeyim.
Sizi özel olarak çok meşgul ettiğim için özür dilerim. Son kez tabloda eklediğim son iki satırdaki hesaplamalar için formül ekleyip yeniden yükleyebilirseniz çok güzel olacak.
Tekrar tekrar çok çok teşekkür ederim.
Sayın Cumas
Rica ederim.21 nolu iletide dosyanın hatasız ve istekleriniz doğrultusunda güncenlenmiş son hali var.Yani dosyayı yeniledim.Kolay gelsin.

İyi Günler Çıtır Bey
Tamam dün Gece size iyi geceler dedikten sonra indirdim. tekrar buraya bakacağınızı düşünemedim. Özür dilerim indirdim. Teşekkür ederim. Çok güzel bir tablo oldu.
İyi çalışmalar

İyi Günler Çıtır Bey
Tamam dün Gece size iyi geceler dedikten sonra indirdim. tekrar buraya bakacağınızı düşünemedim. Özür dilerim indirdim. Teşekkür ederim. Çok güzel bir tablo oldu.
İyi çalışmalar

İyi günler Sayın Cumas ; önçe eklediğim dosyada F8 hücresindeki formülde hata olmuş, dosyayı yeniliyerek düzelttim. Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim
Çok güzel bir tablo oldu.
Elinize sağlık

Geri