• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şarta Bağlı Koşullu Biçimlendirme

bunyaming

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba,

formülle seçeneklere dayalı oluşturduğum tablomda
seçenek düğmelerini k1 hücresine atadım.
Aynı tabloda k1=1 ise araçların sefer sayılarını veriyor k1=2 ise toplam navlunlarını gösteriyor.
Tablo aralığım c19:h30 ve bu aralığı koşullu biçimlendirme ile nasıl bir formül yazmalıyım k1=1 ise sadece sayı k2=2 olduğunda çıkan sonuç tl cinsinden görünsün.

teşekkürler

merhaba,

cevap için teşekkürler, yalnız tam olarak çözülmedi.
Tablo aralığına uyguladığımda
förmül kısmana $K1>1 hücre aralığını c19:h30 olarak veriyorum.
Bu durumda renklenen ve para birimi eklenen sadece c19:h19 aralığı oluyor
ve bunun tüm tabloya uygulanması için c19:h30 aralığını para birimi olarak göstermesi gerekiyor

yardımlarınızı rica ediyorum

Merhabalar,

Dosyanızın bir örneğini koymanız daha isabetli sonuçlar alınması için uygun olurdu. Zira 1 nolu mesajınızda belirttiğiniz gibi dosyanızda kullandığınız şartlarında ne olduğunu bilmeden bir tablo hazırlamaya çalışıp (ki bu her üye için ayrı bir zaman demektir), onun üzerinden yardımcı olmaya çalışacağız. Ve yine belki de isabetsiz cevaplar vereceğiz.
Ki benim gibi altın üye olmayan kişilerin yardımını da alabilmek için alternatif dosya ekleme linklerini de kullanmanızı öneririm. En azından bundan sonrası için, gereksiz zaman kaybını önlemek adına umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Deneyiniz...

Kod:
http://dosya.co/n6hoaem45j6z/Sayı_veya_Para.xlsx.html

Teşekkürler,

problem çözüldü
problemin kaynağı sanırım elle yazdığım için hücre başına ve sonuna tırnak koyması ve k1 in tümünü sabitlemediğimden kaynaklanıyormuş.
Dosya eklemeyi isterdim fakat 17 mb olduğu için ekleyemedim.
yardımlarınız için teşekkürler

iyi geceler

Rica ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Yalnız 17 mb. 'lık bir dosya koymanıza gerek yok zaten. Benzer veriler olması kafi gelirdi.

Hayırlı geceler...

Geri