• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şarta bağlı kes yapıştır

Excel Vers. ve Dili
exel 2000 türkçe
herkese selamlar
çözüm aradığım şey:
sıralama sayfasına K2:s hücreleri arasına user formdan veri giriyorum
ve bunu list box2 de listeliyorum.
ancak satırın p sutunu dolu ise o satırı sıralama sayfasından kesip rapor sayfasına yapıştırması gerekli
kod combobox9 un clickinde olmalı
ozellikle dosya eklemedim cunki dosya ekleyince yardım edecek arkadasların kafası karısıyor
herkese tesekkurler

herkese selamlar
çözüm aradığım şey:
sıralama sayfasına K2:s hücreleri arasına user formdan veri giriyorum
ve bunu list box2 de listeliyorum.
ancak satırın p sutunu dolu ise o satırı sıralama sayfasından kesip rapor sayfasına yapıştırması gerekli
kod combobox9 un clickinde olmalı
ozellikle dosya eklemedim cunki dosya ekleyince yardım edecek arkadasların kafası karısıyor
herkese tesekkurler
Orjinal dosyayı eklerseniz kafa karışır tabii ki.
Siz sadece sorunun alakası olacak olan bölümü hazırlayıp bir örnek dosyada yollarsanız aldığınız cevabı kendi dosyanıza oradan uyarlayabilirsiniz.:cool:

ilk sorduğunuz soruda p sütunu demişsiniz .Userformda ise R sütunu sorgulanacak diyorsunzu.Bu belirsizlik içeriyor.Hangisi doğrudur?
K2:S sutunları arasında herhangi bir satırın R sutunu dolu ise o satırı kesip rapor sayfasına kayıt etmeli ve kestiği satırın altındaki dolu satırları boşluk bırakmadan yukarı doğru doldurmalı sayfada ornek olarak bir takım veriler kayıt ettim

hocam ozür haklısınız K2:S sutunalrı arasında R sutunu dolu olan satır kesilip rapor sayfasına yapışacak.

Son düzenleme:
Geri