• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sağ click çalışmıyor.

Excel Vers. ve Dili
2010 ve türkçe
arkadaşlar merhaba,

excell de çalışma kitabını açınca aşağıdaki sayfalar bölümü eskiden otomatik 3 sayfa halinde açılırken şu an yalnızca sayfa1 açılıyor ve üzerinde herhangi bir işlem yapılmıyor. yani sayfa1 üzerinde sağ click yapınca herhangi bir seçenek çıkmıyor.

sorunu nasıl çözebilirim?

sayın, sametumur,

Excel açıldı dosya ismi sayfa1, sayfa1 isminin üzerinde sağ click seçenek vermiyor ? değil mi ? Yaklaşık 1,5 ay önce bende de aynı problem oluştu çözümü Ofis programını yeniden yüklemek olarak sonuçlandırdım.
İyi çalışmalar,
sward175

Merhaba
Aşağıdaki kodu deneyin.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Application.CommandBars("Cell").Enabled = True
Application.SheetsInNewWorkbook = 3
End Sub

Sayın, PLİNT,

Vermiş olduğunuz kodu şu an denedim, Fakat sonuç olumsuz,

Saygılarımla,
sward175

sayın plint,

verdiğiniz kodu denedim ancak herhangi bir şey değişmedi.

şöyle bir hamle yaptım. c:\kullanıcılar\xxx\app.data içerisinde yer alan 2 tane excell isimli klasörü sildim. sonradan tekrar boş bir excell çalışma kitabı başlatım. bu sefer sayfa1 in üzerinde sağ tıklayabiliyorum. ancak

1. yine sadece sayfa1 tek olarak açılıyor.
2. örneğim "H32" hücresinde olduğunuzu düşünelim. normalde Ctrl Home yaptığımda A1 hücresine gitmesi gerekirken A32 e gidiyor. ayrıca Ctrt End yapınca da H8 e gidiyor.

yani dengesiz bir durum var.

sayın plint,

verdiğiniz kodu denedim ancak herhangi bir şey değişmedi.

şöyle bir hamle yaptım. c:\kullanıcılar\xxx\app.data içerisinde yer alan 2 tane excell isimli klasörü sildim. sonradan tekrar boş bir excell çalışma kitabı başlatım. bu sefer sayfa1 in üzerinde sağ tıklayabiliyorum. ancak

1. yine sadece sayfa1 tek olarak açılıyor.
2. örneğim "H32" hücresinde olduğunuzu düşünelim. normalde Ctrl Home yaptığımda A1 hücresine gitmesi gerekirken A32 e gidiyor. ayrıca Ctrt End yapınca da H8 e gidiyor.

yani dengesiz bir durum var.
Merhaba
Aynı satır başına gittiğine göre:
"Seçenekler\Gelişmiş\Lotus Uyumluluğu\Geçiş gezinti tuşları" işaretli gibi

Sayfa sayısı "Seçenekler\Genel\Bu kadar çok sayfa ekle" bölümünde belirleniyor

Yukarıda ki mesajı "Hücre" üzerinde diye yanlış anlamışım,
Sayfa sekmesi üzerinde çalışmayan sağ click için:
Kod:
CommandBars("ply").Enabled = True

Geri