• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

şafak kağıdı nasıl hazırlayabilirim

lutfen bana yardımcı olun şafak takvımı ıstıorum ınanın cok ugraıorum ama yapamıorum. erkek arkadasıma süpriz yapmak ıstıorum bı nurcan adında bıde gazı adında 2 tane safak takvımı ıstıorum. cıktısını alıp ta hediye edıcem lutfen yardım edın $ 335 $

merhaba 1Al2Ver:)
erkek arkadasım 2 hafta sonra askere gidecek ve kısa dönem ona bir safak takvimi hazırlamak istiyorum ama yapamadım nasıl yapacagımı bilmiyorum arkadaslara verdiğin linkleri inceledim anlayamadım:( merve orçun isimli kısa dönem şafak takvimi hazırlamama yardımcı olur musun lütfennnnnnn

merhaba bende istiyorum çok beğendim halil adında yazabilrmiyiz.

elvan yazılı olan tarihli olarak bende istyrum ya çok uğraştım ama olmadı bi türlü nasıl yapmam lazım yada yaprmısın yardımcı olurmusunuz lütfen halil yazmak istiyorum

bnde istiyorum şafak kagıdı isme özel yapabilirmisiniz acaba ?

ya bnde gordum çok begendim aradım ama hıc bı yerde bulamadım acaba rica etsem banada yapabilirmisiniz isimli şafak kartı murat ceren olarak ???

sn sevda gemisi ekteki excel dosyasını basit bir şekilde istediginiz gibi hazırladım.Birde daha önceden bulmuş oldugum otomatik şafak programının exe dosyasını ekliyorum umarım işinizi görür.Şimdiden hayırlı teskereler..

rica etsem banada yapabilirmisiniz ?? murat ceren olarak ??

merhaba bende uğraştım ama yapamadım sinan ismi için kısa dönemlik şafak kağıdı hazırlayabilir misiniz?. 3 gün sonra bitiyor askerlik

kimsede yardımcı olmuyor bu sitede yaa

Merhabalar
hasan eda adına şafak çizelgesi oluşturabilir misiniz?

Merhabalar karahan olarak şafak çizelgesi yapabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler...

sn sevda gemisi ekteki excel dosyasını basit bir şekilde istediginiz gibi hazırladım.Birde daha önceden bulmuş oldugum otomatik şafak programının exe dosyasını ekliyorum umarım işinizi görür.Şimdiden hayırlı teskereler..

merhabalar forumdaki arkadaşlara yardımlarınızı gördüm ben de sizden bir şey rica edeceğim,
MUHAMMET ya da BJK isimleri üzerine şafak kartı hazırlayabilirmisiniz? birisine göndermişsiniz çok güzel üzerinde kalan dakika kalan saniye bilgileri falan yazıyor. bana da düzenleyip kbrvzlmhc@hotmail.com adresine gönderebilirseniz beni ziyadesiyle mutlu edersiniz.. şimdide tşkkürler diliyorum :)

şafak kağıdı...

merhaba ben yeni üye oldum foruma da gözde güney yazılı bi şafak kağıdı hazırlarsanız çok sevinirim.lütfen yardımcı olun :( 460 günlük olucak

Merhaba ben Hsyn <3 Svcn yazan bir şafak kağıdı rica ediyorum sizden umarım hazırlayabilirsiniz sabırsızlıkla bekliyorum :(

Abim askere gidecek we ona bişey yapmak istiyorum denedim ama bi türlü olmuyo lütfen bana DURMUŞ yazabilir misiniz 460

merhaba sevgilim askerde isimli şafak kagıdı yapmaya çalıştm ama olmadı bbenim ismim biraz uzun gülbeyaz D: yapabilirmisiniz yada gül- okan olarakta yapabilirseniz sevinirim tşşkürler

kısa zamanda yabilirsenizz sevinirim ismim gülbeyaz olmaz ise kısa gül okan olabilirse sevinirm cevap bekliyorm tşkrler

merhaba bende niaşnlımı askere yolluyorum ve ona ismimin olduğu bir şafak kağıdı vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz. niaşnlım kısa dönem gidiyor benim ismim yıldız

Geri