Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Herhangi bir excel sayfası açtığımda vba ekranında Ek resimde görüleceği üzere bilgisayarımda olmayan "personal.xlsb" dosyası görülüyor.
Bu dosyanın nerde olduğunu nasıl bulabilirim veya kaldırabilirim.
Teşekkür ederim.
Sakın silme, o sizin şahsi makrolarınızın kaydedildiği standart excel dosyasıdır.
Konumu : C:\Users\............\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\XLSTART\
Kusura bakmayın
Raharsızlığımdan dolayı geri dönüş yapamadım.
Yarın düşüncelerinizi uygularım inşaaĺlah.
Konu ile diğer bir tespitim şudur.
Herhangi bir excel dosyasını açtığımda bu dosya vba ekranına otomatik geliyor.
Örnek
Yeni bir excel çalışma kitabı açıyorum.
Açtığım dosyada bir makro kayıt ediyorum.
Sonra vba ekranına geçip makro kodlarına bakmak istediğimde makro kodları yeni açtığım dosya modülünde değilde kodları Personal.xlsb modülünde görüyorum.
Gayet normal, öyle olması gerekiyor.
Bir problem yok. Makronuzun ilgili dosyada kalmasını isterseniz, Kayıt başlangıcında "makronun saklanacağı yer" olarak "Bu çalışma kitabını" seçmeniz yeterli. Geçmiş olsun.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.