• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sadece Secim Yaptıgım Sayfaların Aktif Olması

Excel Vers. ve Dili
2010 ExceL & Vba
Merhaba Arkadaşlar Herkeze İyi Günler...

Arkadaşlar Sizden Bir Konuda Yardım İstiyeceğim. ExceL Çalışma Sayfamda Bir Tane Kapak Kısmı Var (Ekteki Örnekte Var) Benim Burada Yapmak İstedigim KAPAK Sayfasından Secim Yapmamış İsem Diger Bütün Sayfaların Gizli Kalmasını İstiyorum. Seçim Yaptıgımdada Sadece Seçim Yaptığım sayfanın Aktif Olmasını Diger SayfaLarın Gene Gizli Olmasını İstiyorum. Yardımlarınız İcin Simdiden Teşekürler...

Ekli dosyalar

Ekteki dosyayı inceleyiniz. Sanırım bu şekilde istiyorsunuz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ekteki dosyayı inceleyiniz. Sanırım bu şekilde istiyorsunuz.

Merhaba İlk Önce Teşekür Ederim İlgilendiginiz İçin. Aslında Aradığım Bunun Gibi Birşey ama Buraya Sadece Örnek Olarak Yaptım Aslında Daha Kapsamlı bir Calışmam Var Onun için Commandbuttonları Kullanıyorum. Eger CommandButtonla Bir Cözüm Bulabilirsem Mesela Modül Yerine Degilde Makro Olarak Yazabilcegimiz alternatif bir çözüm olursa Benim İcin Cok Daha İyi Olacak

Ve Burada Eksik Olan Birşeyde Benim Bilgi Ve Depo gibi Baslıklarda Userform Acılarak 2 Secenek Sunuluyordu Benim Yaptıgım örnekte Ama sizin Yaptıgınızda Onlarda Gitmiş

Teşekürler konuyla ilgilendiginiz İçin Sabah Saat 10:00 dan İhtibaren Ugrastım Ve Çözdüm Olayı. Böyle Bir Çalışması Olan Ve İhtiyaç Duyan Herkeze Yardım edebilirim Teşekürler Forum...

Değişen birşey yok. Siz yine command button yapın. Butonun kod bölümüne modüldekileri yapıştırın. Aynı işi görecektir.

Alternatif olsun eğer köprü atayarak yaparsanız araçlar- seçenekler-görünüm-sayfa sekmeleri kutucuğunu kaldırın sayfalar görünmez

Geri