• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sadece Değerleri yapıştırma (Formül)

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
Arkadaşlar merhaba,

öncellikle bu forum için emeği geçen herkese teşekkürler. Çok önceden üye olmama rağmen son 1 haftadır konuları inceleyebiliyorum ve inanılmaz bir şekilde bana yardımcı oluyor ve beni eğitiyor. Tekrardan herkese teşekkürler.
Şimdi gelelim benim sorunuma;

Ekteki dosyada da yaptığım gibi;
Bir yerden satır satır veriyi Excelle Sayfa 2'ye kopyalıyorum ve yine Sayfa 2'de bu satırları tek hücrede birleştiriyorum. Sonra da o Hücreyi Kopyalayıp Sayfa 1'e Özel Yapıştır ile sadece Değerleri yapıştırıyorum. Bunu günde 100-200 kere yapmam gerekiyor.
Acaba diyorum, bunu bir formül ile yapmak mümkün mü acaba?? Amaaaa, ben sayfa 2'de her zaman aynı yere yapıştırdığım için satırları, bana sayfa 1'e öyle bir formül lazım ki, sadece Sayfa2!P4'deki değeri alsın.(Yani benim elle yaptığım "Özel Yapıştır>Değerleri" olayını formülle yapabilsin)
Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba

Ekdeki dosyada sayfa2 de deneme yazan düğmeye tıklayınca istediğiniz işlemi yayıp tekrar ettiğinizde 1. sayfadaki listeye ekleyerek devam etmektedir.

Anlaşılmayan biryer olursa tekrar sorabilirsiniz.

iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

yanlışlıkla mesaj yazmışım ve nasıl sileceğimi bilmediğimden dolayı açıklama yazmak durumunda kaldım kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Süpersin ama bir sorun var. Her texti en üst hücreye yapıştırıyor ama bana tam tersi alttaki hücreye yapıştırması lazım. Ona da bir el atarsanız sevinirim.

Ben ne diyeyim ki sana. Allah razı olsun. Gördüğüm yerde elini öpecem :)

yok artık :)

ben de buradan çok şey öğreniyorum. bana düşeninde diğer arkadaşlara bildiğim kadarı ile yardımcı olmak olduğunu düşünüyorum.

iyi çalışmalar

Ben yine de teşekkür ederim çok çok.
Bu sabah bir sorun ile daha karşılaştım.
Dosyayı kapatıp tekrardan açtığımda, Makroyu çalıştırmak için oluşturulan Düğme yok oluyor. Ekle Sekmesi de deaktiv durumda. Yani oraya tekrardan bir Düğme ekleyim Makro ile bağlayamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir acaba??
Ayrı bir Konu açtım gerçi ben onun için :)

http://www.excel.web.tr/f14/excel-2007-ekle-sekmesi-t125254.html

Geri