• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şablona bilgileri aktarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
Ustalarımdan yardım bekiyorum Forumda okadar araştırdım ama buna benzer bir örnek yoktur.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bilgileri H sütununa göre varolan sayfalara atacak fakat sayfalara rastgele sıralama yapmayacak yerleştirmeleri b4'e göre yapacak "a" sütunundaki bilgileri gönderilmeyecek.
Sıralama ölçütünde çift olan rakamlar etkinlik olan sayfaya gönderilecek ve odalara yerleştirilecek,sıralama ölçütünde tek olan rakamlar tek odada sıralama yine sıralama ölçütündeki numaralara göre yapılacak. şimdilik iki ayrı örnegim var. ama bu örnekler artabilir,bana öncelikle bunlar lazım

Son düzenleme:
Ustalarımdan yardım bekiyorum Forumda okadar araştırdım ama buna benzer bir örnek yoktur.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bilgileri H sütununa göre varolan sayfalara atacak fakat sayfalara rastgele sıralama yapmayacak yerleştirmeleri b4'e göre yapacak a v sütunundaki bilgileri gönderilmeyecek.
Sıralama ölçütünde çift olan rakamlar etkinlik olan sayfaya gönderilecek ve odalara yerleştirilecek,sıralama ölçütünde tek olan rakamlar tek odada sıralama yine sıralama ölçütündeki numaralara göre yapılacak. şimdilik iki ayrı örnegim var. ama bu örnekler artabilir,bana öncelikle bunlar lazım

Sayın üstadlarım,uzmanlarım ve moderatörlerim
mesajlarım formda kaybolup gidiyor, bilgilirim açıklayıcı olmadığı için ya ben derdimi anlatamıyorum, yada sormuş olduğum sorular forumdaki arkadaşları aşıyor.Bundan öncede 2 tane konu açmıştım konuyu okuyan okumuş oluyor, ve sorularıma cevap alamıyorum. En azından yorum yapılsın bu konu bu şekilde olmaz sen başka şekline bak denilse ben ona göre kendime yol haritası çizerim

konu güncelliğini korumaktadır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri