• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Şablon sayfaya bilgi çekemiyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba,
Ekte derdimi anlatmaya çalıştım kontrol ederseniz sevinirim.

Ve ek olarak Liste sayfasında C sütününa link vermek istiyorum. C sütününda atıyorum Tıkla yazacak (tabi eğer diğer satırlar doluysa) ve tıklayınca ilgili sayfaya gidecek.

Tekrar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Sorunuzdan hiç bir şey anlamadım. Kodlar şunu yapıyor bunu yapmıyordan ziyade, siz ne yapmak istiyorsunuz onu ayrıntılı açıklarsanız çözüme ulaşmanız daha kolay olur kanısındayım.

Normal bir xl sayfası olarak kaydederseniz mevcut makrolar silinir (2007 ve üzeri sürümlerde).

slm

benim anladığım tarih ve okul girip, her girilene şablon gibi sayfa oluşturulmak istenmesi..
ekde bir çalışma mevcut....

çalımalarınızda hücrelere function tanımlamalarının ve şart kontrollü
hücrelerin çokluğu ileride excel sayfasına hakim olamamanıza sebep olacaktır..
bu nedenle macro kotlama ve nesne alışması yapmakta fayda var...

Ekli dosyalar

hımmmmm harika bir çalışma yapmışsınız benim istediğimi siz makto ile daha görsel ve güzel bir hale getirmişsiniz yanlız söyle bir sorun oluyor suanda girdiğim tarihler otomatik olarak sıralanmıyor. Ben tarih atadığım zaman en azından orasıda sıralı gözüksün 10 haziranda sonra 1 mart gelmesin sıralı olasunlar yani. Ve kırmızı buttona basıp ordan seçili sayfaya gite tıklayınca debug veriyor.Ve tekrar yineliyorum çok harika olmuş benim beklentilerimin çok üstünde. Emeğinizi sağlık.

Son düzenleme:
Geri