- Excel Vers. ve Dili
- excel 2007
Arkadaşlar merhabalar EK 'te gönderdiğim çalışmada B2 hücresinden başlamak üzere aşağı doğru harcama kalemleri mevcut olup herhangi birisinin üzerine çift tıkladığımızda o isimde şablonu oluşturup, örnek olarak "KIRTASİYE" ' yi verelim; "KASA" sayfasının B sütununda verilere çift tıkladığımda "KIRTASİYE" adında bir şablon oluşturup, o verilerin ilgili satıra aktarılmasını sağlayan bir çalışma var. Benim düzeltmek istediğim iki şey var;
1-"KASA" sayfasının yanındaki "ŞABLON" sayfasını gizlediğimde ikiden fazla yeni şablon oluşturamıyorum.
2- "KASA" B sütunundaki verilere çift tıkladığımda değil de ENTER veya TAB ile hücreden çıktığımda şablonun oluşturulmasını sağlayacak şekilde;
3- istediğim tarih aralığında RAPOR alacak şekilde düzenlenmesi hususunda yarımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
1-"KASA" sayfasının yanındaki "ŞABLON" sayfasını gizlediğimde ikiden fazla yeni şablon oluşturamıyorum.
2- "KASA" B sütunundaki verilere çift tıkladığımda değil de ENTER veya TAB ile hücreden çıktığımda şablonun oluşturulmasını sağlayacak şekilde;
3- istediğim tarih aralığında RAPOR alacak şekilde düzenlenmesi hususunda yarımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.