• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sabit metin içinde belirlenen kelimeleri girme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan setaki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar söyle bir isteğim var ;
Bir Karar Metni içinde sadece isim ünvan ve tarih sıra no gibi bilgileri entere basarak atlamak sureti ile değiştireceğim ana metnin sabit kalacağı ve ana metne yazacak ve birden fazla tekrar barındıran bir menü hazırlamak istiyorum, sonrada belirlediğim bir şablonda bunu yazdırmak istiyorum bunun için ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim excelde bu mümkünmü bana yardımcı olursanız bir fikir verirseniz çok sevinirim. cevaplarınız için simdiden çok teşekkür ediyorum...

Anlattıklarınızı Excel'de yapmak mümkün.
Harici bir dosya yükleme sitesinde(Google Drive, Yandex Disk, Dosya.tc gibi)
örnek excel dosyanızı ekleyerek dosya üzerinde istediklerinizi tanımlarsanız, foruma linkini eklerseniz, daha kolay cevap bulabilirsiniz.

KARAR NO : 1
KARAR TARİHİ : .../../.2013
KARAR KONUSU : Şirket Müdürler Kurulu Seçilmesi ve vazife taksimi
TOPLANTIYA KATILANLAR : ………………….

Şirket ortakları şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır.

1- 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunun 624. maddesi gereğince şirket ortağı ……………T.C. kimlik Numaralı………………’nın Şirket Müdürü olarak atanmasına,

2- Şirketimizi; T.C. Mahkemeler, resmi ve hususi daireler, müesseseler, bilumum bankalar, finans kurumları, yerli ve yabancı şirketler, firmalar, hakiki ve hükmi şahıslar ve firmalar nezdinde temsile, Şirketi ilzam edecek, taahhüt ve borç altında bulunduracak senedatı, mukaveleleri, sair evrak ve akitleri imzaya, Şirketin hak ve alacaklarını talep, tahsil, ahzu, kabza, vekil tayin ve azline, Şirket adına Menkul Mal ve Gayrimenkul alım, satım ve ferağını kabul ve Şirketin alacaklarından dolayı Şirket lehine ipotekler tesis ve takrirlerini kabule, mevzuu ipotekleri fek etmeye, icabında Şirketin iktisap edeceği gayrimenkuller üzerinde başkalarının lehine ipotekler tesis ve fekkini temin eylemeye, Şirket adına bilumum bankalarda ve finans kurumlarında her türlü hesap ve krediler açtırmaya, kapatmaya, hesap ve kredilere paralar yatırmaya, çekmeye, havaleler almaya, göndermeye, çek, poliçe, emre muharrer senet küşadına, şirket adına çek karnesi talep etmeye, teslim almaya, çek karnesi ve senetler için sözleşmeler imzalamaya, çek keşide etmeye, iskonto ve iştirasına, ihtarname, ihbarname, protesto keşidesine, keşide olunanlara cevap itasına, gerekli muameleleri takip ve neticelendirmeye, velhasıl şirket ana sözleşmesinde yazılı bulunan maksat ve mevzuların gerçekleşmesi için yapılması lazım gelen her türlü iş ve işlemleri yapmaya, ifa ve ikmale, icabında yukarıda geçen konularla ilgili olarak üçüncü şahısları vekil tayin ve azline, Şirket Müdürü :……………. Münferiden ……….…..yıl süreyle yetkili Kılınmalarına Ortaklar kurulumuzca oy birliği ile karar verilmiştir.

…………………………………LİMİTED ŞİRKETİ

Şirket Ortağı Şirket Ortağı
………. ...........
T.C.NO: t.c.no:

mesela kırmızı ve noktalı alanları dolduracak sadece entere bastığımda diğer bi alttaki veriyi girip yazıcıdan çıktı almak gibi
umarım anlatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdir. tskler.

tesekkür ederim yardımlarınız için bakalim biseyler anlayabilecekmiyim :)

Linkteki eklenen dosyayı inceleyiniz.
İNDİR

Metinde hücrelerin birleştirilmesi uygulanmıştır.Değiştirilecek kısımları güncelleyerek dosyayı kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

çok Teşekkür ederim sayın turist aradığım şey aşağı yukarı böle bişeydi bakalım ben sizin yardımlarınızla bunu geliştirebilecekmiyim bu kadar hızlı cevaplar beklemiyordum doğrusu süpersiniz allah yar ve yardımcınız olsun cümlenize ;

Geri