Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sayın hocalarım benim sizden ricam ek'te gönderdiğim dosyadaki saat aralarındaki satır toplamlarını makro ile nasıl yazdırabilirim.Lütfen yardımcı olurmusunuz
Sayın dentex her bir saatlik satırların toplamını yazdırmıştık o sütunun sağ tarafındaki sütuna hangi saat dilimleri arasında olduğunu yazdırabilirmisin. yani (00:00-01:00),(01:00-02:00) gibi. Ben denedim ama bir türlü başaramadım yardımcı olabilirmisin.
Merhaba arkadaşlar Sayın Dentex gönderdiği uygulamada bazen 1 saat aralığın satır sayısı toplamını veriyor ,bazende 2 saat aralığı dikkate alıp o aralıktaki satır sayısının toplamını veriyor.Bunu her saat aralığında satır sayısı toplamını verdirmek için ne yapmam gerekiyor. eğer saat aralığı 1 den büyük ise ve arada satır yok ise "0" değerini versin istiyorum.hangi aralığa kod yazmam gerekli yardımcı olurmusunuz.
Sayın Dentex Hocam Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama bazen saat farkı 1 bazende iki veya üç olabiliyor bu aradaki saat farklarınada 0 değeri yazdırabilirmisiniz,Birde son satırdaki saat 'ten bir sonraki saat aralığınada bilgi getirebilirmisiniz .Örnek dosyamda belirtim .Kusura bakmayın sizi tekrar rahatsız ediyorum .Saygılar
Merhaba,
bu listenin son satırından sonra 24:00'a kadar saat aralıkları yazacakmı? başlangıç satırı 07:30 gibi olabiliyormu? Bu durumda 00:00 ile 07:00 arası dilimler yazılacak mı? Yani başlangıç 00:00 bitiş 23:59'mudur, saygılar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.