• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saat'ler arası satır toplamı nasıl yaparım

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Arkadaşlar sayın hocalarım benim sizden ricam ek'te gönderdiğim dosyadaki saat aralarındaki satır toplamlarını makro ile nasıl yazdırabilirim.Lütfen yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Umarım istediğiniz budur, saygılar.

Ekli dosyalar

Tam istediğim gibi olmuş sayın dentex çok teşekkür ederim

Rica ederim, saygılar.

Sayın dentex her bir saatlik satırların toplamını yazdırmıştık o sütunun sağ tarafındaki sütuna hangi saat dilimleri arasında olduğunu yazdırabilirmisin. yani (00:00-01:00),(01:00-02:00) gibi. Ben denedim ama bir türlü başaramadım yardımcı olabilirmisin.

acele ile yazdım ama sanırım oldu, iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim sayın dentex başarılarınızın devamını dilerim saygılar

Merhaba arkadaşlar Sayın Dentex gönderdiği uygulamada bazen 1 saat aralığın satır sayısı toplamını veriyor ,bazende 2 saat aralığı dikkate alıp o aralıktaki satır sayısının toplamını veriyor.Bunu her saat aralığında satır sayısı toplamını verdirmek için ne yapmam gerekiyor. eğer saat aralığı 1 den büyük ise ve arada satır yok ise "0" değerini versin istiyorum.hangi aralığa kod yazmam gerekli yardımcı olurmusunuz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardım edermisiniz çok zor durumdayım çözüme ulaşamadım.

Sayın blazer2004 dosyayı kontrol edermisiniz. Farklı bir şey gerekiyorsa düzenlemesini yaparız. Saygılar.

Ekli dosyalar

Sayın Dentex Hocam Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama bazen saat farkı 1 bazende iki veya üç olabiliyor bu aradaki saat farklarınada 0 değeri yazdırabilirmisiniz,Birde son satırdaki saat 'ten bir sonraki saat aralığınada bilgi getirebilirmisiniz .Örnek dosyamda belirtim .Kusura bakmayın sizi tekrar rahatsız ediyorum .Saygılar

Ekli dosyalar

Sayın Dentex Problemi çözdüm tekrar çok teşekür ederim ilginiz için elinize beyninize sağlık.

Merhaba,
bu listenin son satırından sonra 24:00'a kadar saat aralıkları yazacakmı? başlangıç satırı 07:30 gibi olabiliyormu? Bu durumda 00:00 ile 07:00 arası dilimler yazılacak mı? Yani başlangıç 00:00 bitiş 23:59'mudur, saygılar.

Geri