• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Saati gelince hücre renklensin

Excel Vers. ve Dili
2007
Bilgisayardaki saatle eş zamanlı olarak hücrelerdeki yazılı saat gelince renklensin bir sonraki sütundaki saat gelince hücre renklensin bir önceki hücredeki renk silinsin istiyorum böyle bir şey olabilir mi dosyayı da ekliyorum inşallah anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Bilgisayardaki saatle eş zamanlı olarak hücrelerdeki yazılı saat gelince renklensin bir sonraki sütundaki saat gelince hücre renklensin bir önceki hücredeki renk silinsin istiyorum böyle bir şey olabilir mi dosyayı da ekliyorum inşallah anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ediyorum.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Sayın yurttaş çok teşekkür ederim bir sonraki hücredeki saat gelince renkleniyor. Ancak ben dakika olarakta renklensin istiyorum bir türlü beceremedim.

Sayın yurttaş çok teşekkür ederim bir sonraki hücredeki saat gelince renkleniyor. Ancak ben dakika olarakta renklensin istiyorum bir türlü beceremedim.

.

Sorunuzu anlayamadım.

İlk sorunuzda saat gelince renklensin demediniz mi? Dakika nerede?

.

Sayın yurttaş doğru söylüyorsunuz ben ilk soruda dakikadan bahsetmedim. Kendim çözerim diye düşünüyordum malesef çözemedim.Örnek olarak şimdi hem saat , hemde dakika olarak yazdım dosya ekte vaktinizi ayıracağınızı ümit ederek gönderiyorum iyiçalışmalar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim Sayın yurttaş

Geri