Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkaddaşlar ekli dosyada belirttiğim konu saat cıkında ,5 veya 1 saat yazmasını istiyorum birde gece çalışma 20:00 dan sonrası için yarım saat veya 1 saat mesaiyi yazmasını istiyorum konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
hocam çok teşşekkürler ama şöyle bir sorunum var h ücresine 05:00 yazdığımda hata veriyor kusura bakmayıp pek anlamıyorum yardımların icin cok teşşekkür ediyorum
8 saatten sonrası fazla mesai ve gece vardiyasında çalışan 20:00 dan sonra her saate 1 saat eğer gece çalışan 20:00 da geldi 04:00 da çıkarsa 7,5 saat gece çalışma eğer 06:00 a kadar çalıştı ise en fazla 9,5 saat çalışabilir
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.