Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Üyeler,
Ekli dosyada açıklama yaptım saat ile ilgili hesaplamayı formüle bağlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.
Geliş saati (E5) gidiş saatinden (E6) büyükse;
-- formül sonucunun boş sonuç vermesini istiyorsanız 1'inci formülü,
-- E5 deki saatin, bir önceki günün saati olduğu düşünülerek fark süreyi hesaplamak için 2'nci formülü
kullanabilirsiniz.
Ömer bey merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim.
Ben anlatamadım Şöyle ki ; E8 Hücresinde var olan formülüm eksik çalışıyor. Aşağıdaki şekilde var olan formüle ekleme yapabilir miyiz?
E5 ve E6'DAKİ SAATLER DEĞİŞTİĞİNDE KÜÇÜK SAATTEN BÜYÜĞÜ ÇIKARABİLSİN ve E5=BOŞSA; E8 BOŞ OLSUN;DOLUYSA VAR OLAN FORMÜL ÇALIŞSIN bunu yaptırmaya çalıştım ancak başaramadım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.