• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rezervasyon Kayıtları,filitreleme ve yardırma

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Rezervasyon Kayıtları,filitreleme ve yazdırma

Sayın Site Uzmanları,

Konuyu yanlış yere açtım ise sizlerden öncelikle özür dilerim. Bu güne kadar sitenizden bir çok yardım aldım bunlar içinde sizlere çok ama çok teşekkür ederim.

Restoranımızda üç farklı ülkenin tamak tadını sunmaktayız. ekteki tabloda bir çok unsuru yaptım fakat tam anlamı ile istediğim işlevselliği bir türlü sağlayamadım. Daha doğrusu tecrübem yetmedi.

Excelde bir data oluşturarak bu dataya kayıtlar yapmak, farklı veya çoklu seçeneklere göre filitrelemek ve istenilen niteliklere göre çıktı almak istiyorm. Ekte bulunan dosyada tüm örnekler ile detaylı açıklama mevcuttur.

Konuya ilgi gösterecek olan uzman arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

saygılarımla.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Uzman arkadaşlar,

Sanırım açtığım konuya ilgi gösteren olmadı, konu hakkında sitede bulunan üyelerinin ve Uzman arkadaşların yardımını beklerim.

saygılarımla.

Merhaba İyi akşamlar,

Bana göre bu dediğiniz kendi başına bir program arz ediyor.Bu dedeğinizi Vbasicde yapmak daha mantıklı bir çözüm olur du.Bu isteğinizi hem excelde hemde VBasicde yapmak hem zaman ister hemde emek.Bence siz sitede biraz daha buna benzer konuları arayınız.Bulduklarınız yani sizin isteklerinize yakın olanlarını sizin isteklerinize uygun geliştirmek daha kolay olacaktır.

Geri