• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rezervasyon çalışması için yardım ediniz...

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2007
Arkadaşlar lütfen şu Excel çalışma sayfasına bakın ve yardım edin...

Rezervasyonla ilgili tüm forumu gezdim...

Yaklaşık 2 aydır kendim yapmaya çalışıyorum ama başaramadım...

lütfen şu dosyaya bakında düzenleyin, kafayı yiyeceğim nerdeyse her gece geç saatlere kadar uğraşıyorum... rezervasyon sayfası içinde ne yapmaya çalıştığımı yazdım.

Eminim ki sizin için 5 dk'lık iştir.

Teşekkürler.
Saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba,

Lütfen başlığınızı forum kurallarına uygun şekilde düzenleyin...

Merhaba
1. Konu başlığınız form kurallarına uymuyor lütfen değiştirip konuya uygun başlığınızı yazın.
2. Şubat ayı her zaman 28 çekmez arada 29'da çeker.
Bu iki bilgi güncelleyin. Sorunuza yanıt vereyim.

Kusura bakmayın, düzelttim başlığı...
yardım edebilecekmisiniz... her yıl için ayrı hazırlıcam şimdilik bu işimi görecek... şubat 28 , 29 düzeltirim...

Teşekkürler

Son düzenleme:
Birkaç dakikalık bir iş olmadığını söyleyebilirim. Ama verdiğim linkte yaptığım örnek buna çok benzer hatta çeşitli kontroller de mevcut.

Birkaç dakikalık bir iş olmadığını söyleyebilirim. Ama verdiğim linkte yaptığım örnek buna çok benzer hatta çeşitli kontroller de mevcut.

Hamitcan, haklısın ancak samimiyetime inanmanızı istiyorum, tüm örnek excel çalışmalarını bilgisayarıma indirdim, günlerce büyük merakla inceledim ancak sade bir şey arıyorum... uğraştım tüm excel örnekleriyle ama olmuyor yardımınıza ihtiyacım var...

Eklediğim otel.rar içindeki excelde her şeyi hazırladım tek istediğim ( rezervasyon alırken Giriş tarihi çıkış tarihi ve oda numarasını girince ay içindeki kapatılan odaların renk değiştirmesi....

userform, makro kod vs. istemiyorum...

sade bir şekilde 3 veri girince renk değişimi, yardım edemezmisiniz...

Sitenizi sıklıkla gezmeye çalışıyorum, oyun programlama dahil herkezin tüm isteklerini cevapsız bırakmamışsınız, lütfen banada yardım edin...

Tşkler.

Sitenizdeki yapılan örnek çalışmalarla benim istediğimi kıyaslayınca kanımca büyük farklar var lütfen bir el atın şu isteğime....

arkadaşlar sizin kadar profosyonel olamaz herkez, örnek çalışmalar var diyorsunuz ancak gerçekten dosyayı inceleyince işin içinden çıkılmıyor...

Ki yardım isteğimi Excel'e yeni başlayanlar bölümünden dile getirdim.

Bi ara birlikte bakalım..Hotelci hotelcinin halinden anlar:)

Bi ara birlikte bakalım..Hotelci hotelcinin halinden anlar:)

Sağol dostum, tek sıkıntı çok işlek bir otelde çalışıyor olmam, müşterilerin dedikleri tarihte çıkmamaları, rezervasyon alıpta gelmemeleri, hiç beklenmedik anda otelin fullenmesi, kanser olacam, daha bir sürü yazamadığım entrikalar :D

bu excelde 3 veri girişinin sonunda tablodaki günlerin renk değiştirmesi, ancak buradaki ileri düzey excelci arkadaşlar bir el atmadılar bu sıkıntılı adamın dosyasına :D

Arkadaş bir dünya excel dosyası var hepsi birbirinden detaylı, herkes birbirine yardım etmiş, excelde oyun bile yazılmış şuna bir el atan yokmu koskacaman sitede......

Geri