• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resmi yazışma (Sağlık Ocağı)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
:kafa: :yardim: Arkadaşlar excel.web.tr. den alıntı yaparak kendi kurumuma cevap verecek şekilde düzenlediğim Resmi yazışma programında işlem yapıp kaydedip kapatıp tekrar açmak istediğimde Hata raporu veriyor... Ctrl + Alt + Deleteden Excell Exe işlemini sonladır yapıyorum..
Her defasında kaydedip çıktığımda Makro güvenlik hatası neden veriyor.
Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...Saygılar...

dosya bende hata vermedi.

Dosyayı Kaydederek kapatıldıktan sonra tekrar açarken hata veriyor..Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.......

UserFormsuz Sayfaya normal veri girişi yaptıktan sonra kaydederek çıkıldığında da tekrar açılmak istediğimde Makrolar etkinse hata raporu gönderiyor. Nedenini çözemedim....Bir aydan fazla oldu bu programla uğraşıyorum son çare sizlerden yardım bekliyorum.....Yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler........

ARKADAŞ
önce boş bir excel sayfası açacaksın
Dosya/düzen/bağlantılar buradan bağlantıları kaldıracaksın o zaman düzelir
bunun içinde açılan pencereden kaynağı değiştir diyeceksin buradada açılın pencereden daha önce oluşturduğun excel sayfasını işaretliyeceksin hepsini böyle yapacaksın
en sonunda kayıt edeceksin boş excel sayfasını sileceksin bu dosyanın adınıda o boş excel sayfasının adını vereceksin sonra düzelecek ancak formülleri başka dosyadan alıyorsa bunlar çalışmaz haberin olsun

Önerilerin için teşekkürler....Ancak Dosya / düzen/ bağlantılardan bahsediyorsun form içersinde başka dosyaya bağlantı yok ki...Örnekleye bilirmisin nerde bağlantı var...

proğramını açarken makroları etkinleştirmeden açacaksın gerekli düzeltmeleri yukarıda söylediğim gibi yapacaksın

bu söylediklerim excel proğramını açarken makroları devre dışı bırakarak açacaksın oradaki menülerden düzen/bağlantılar kaldırarak düzeltirsin

bu dosyaya bak

Excell dosyasını açtım Makroları devre dışı bıraktım ancak düzen sekmesi içersinde /bağlantılar yok...çözemedim. Emeğinize sağlık hgöndermiş olduyğunuz dosyayı indirip inceledim o dosyada kaydederek kapatıp tekrar açtığımda Excell hatası verdi. Sorunu çözemedim...

Evet PrĞramin AÇilmiyor ÇÜnkÜ İÇ İÇe Çok FormÜl Var Ve Ana MadÜlde Çok Text Ve Combobox DÜĞmelerİ Var Burada AÇiliŞta ÇakiŞan Komut DÜĞmelerİ Var Galİba Ondan AÇilmiyor Bazen

İlk açılışta form normal açılıyor. Ancak kaydederek çıkış yapıp tekrar açmak istediğimizde sorun yaşıyorum. Çok uğraştım...
Private Sub UserForm_Activate() veya
Private Sub UserForm_Initialize()
işlevrerinden birinde sorun var.

Aşağıdaki bilgileri başka arkadaşlardan alıntı yaptığım için Private Sub UserForm_Activate() içersinde kayıtlı bu bilgiler sorun yapabilir mi?

Private Sub UserForm_Activate()
Dim hWndForm As Long, frmStyle As Long
hWndForm = FindWindow(vbNullString, Me.Caption)
frmStyle = GetWindowLong(hWndForm, (-16))
frmStyle = frmStyle Or &H80000 Or &H20000 Or &H10000
SetWindowLong hWndForm, (-16), frmStyle
ShowWindow hWndForm, 5
DrawMenuBar hWndForm

Açılışta çakışan düğme olarak tarihler olabilirmi. Onuda çözmek için kapatırken bütün texbox ve ComboBoxları temizle komutu verdim yine olmadı.

İlginiz için teşekkürler......

Son düzenleme:
akşam evde baya uğraştım olmuyor senin proğramda listbox ve combobox düğmelerin içerikleri çok fazla bana kalırsa sen anaform bölümündekileri bölerek yap yani yeniden bir userform hazırla anaform daki bilgilerin bir kısmını oraya kaydır,

eğer elinde dosya olan varsa tekrar upload ederse sevinirim

konudaki dosya lazım bana yardımcı olmanız dileğiyle....

Geri