• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resmi Yazı formu

Excel Vers. ve Dili
2021 TR
Selam arkadaşlar...
öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ekte verdiğim formum var. Yazışmalarımda bu formu kullanıyorum. Bi user form yapıyorum - ki ben bu formu kullanmayı seviyorum ama VBA kodlardan hiç anlamıyorum- otomatik açılsa. ama user formu bu forma bağlayamıyorum kodlama bilmediğim için. ayrıca her gönderimi exelde saklasa bu kısmı hallettim.Yzdır butonu olasa bu formda yazdır dediğim zaman hazır form olarak yazsa. geri çağırınca da yandaki listeden çağırıp tekrar düzenleyip yazdırabilsem ve kaydedebilsem acaba mümkünmü böyle birşey. araştırdım birkaç tane buldum buna benzer formlar. ama onları da uyarlayamadım. Arkadaşlar lütfen yardım. bazan yoğunluktan nereye ne yazdığımı bulamıyorum. lütfen yardım....

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar...
öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Ekte verdiğim formum var. Yazışmalarımda bu formu kullanıyorum. Kırmızıyla renklendirdiğim kısımlar değişken diğer kısımlar sabit. Bi user form yapıyorum - ki ben bu formu kullanmayı seviyorum ama VBA kodlardan hiç anlamıyorum- ama user formu bu forma bağlayamıyorum kodlama bilmediğim için. ayrıca her gönderimi exelde saklasa geri çağırınca da aynen görüntüleyebilsem acaba mümkünmü böyle birşey. araştırdım birkaç tane buldum buna benzer formlar. ama onları da uyarlayamadım.

DOSYANIZ ektedir.
sayfa2 ye verilerinizi giriniz. alt alta kaydedebilirsiniz.
sayfa1 de kırmızı bıraktığım yerde veri doğrulama var. açılan kutudan ilgili sayıyı seçin. o sayıya ait yazışma metni ekranda görüntülenecektir.

kolay gelsin

Ekli dosyalar

Hocam emeğine sağlık nasıl yaptınız bilemiyorum ama benim kastım bu değildi. Bir user form olacak orada sadece değişen kısımları değiştireceğim. yazdır dediğimde o yazıyı kaydedecek ve yeniden çağırıp görebileceğim bişey kasdetmiştim. yine de emeğinize sağlık çok teşekkürler.

makro bilmiyorum ama tam olarak istediğiniz şeyin aynısını yapıyor.
tercih sizin illa makro diyorsanız başka arkadaşlar yardımcı olurlar size
kolay gelsin.

Sağolasın hocam teşekkürler. Evet aynen dediğiniz gibi yapıyor.. Teşekkürler.

Lütfen yardım...

Lütfen yardım...

Son düzenleme:
Geri