• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resmi tatiller hariç tarih hesaplatma

Halit Hocam
Ekli dosyadaki gibi yıl seçmeyi bizim dosyaya nasıl ekleye biliriz?
Ayrıca gidiş tarihi 27.12.2011 tarihinde 10
gün izine gideceği zaman dosyada bunu nasıl hesaplata bilriz?

Ekli dosyalar

Halit Hocam
Ekli dosyadaki gibi yıl seçmeyi bizim dosyaya nasıl ekleye biliriz?
Ayrıca gidiş tarihi 27.12.2011 tarihinde 10
gün izine gideceği zaman dosyada bunu nasıl hesaplata bilriz?

Yılı C1 hücresine ekledim.

Bu dosyada takvim sayfasını kaldırdım ve sayfa2 de Q ve R sutünuna bak kullanıcı tanımlı fonksiyon yaptım.

Ekli dosyalar

Merhaba Halit Hocam
22. nolu mesajdaki düzenleme benim tam istediğim gibi
Yalnız bir sorun var galiba her iki dosyada ramazan ve kurban bayramlarına denk gelen izin günlerini hesaplarken sadece 1. günleri hesaba katmıyor ramazan bayramı üç gün kurban bayramını 4 gün tatil sayacak şekilde düzenleyebilirmiyiz
(Örn:22.08.2011 tarihinde 6 gün izine ayrılan kişi işe başlama tarihi 31.08.2011 gününü veriyor işe başlama tarihi 02.09.2011 olması gerekiyor.)

Merhaba Halit Hocam
22. nolu mesajdaki düzenleme benim tam istediğim gibi
Yalnız bir sorun var galiba her iki dosyada ramazan ve kurban bayramlarına denk gelen izin günlerini hesaplarken sadece 1. günleri hesaba katmıyor ramazan bayramı üç gün kurban bayramını 4 gün tatil sayacak şekilde düzenleyebilirmiyiz
(Örn:22.08.2011 tarihinde 6 gün izine ayrılan kişi işe başlama tarihi 31.08.2011 gününü veriyor işe başlama tarihi 02.09.2011 olması gerekiyor.)

Ekli dosyanızı kontrol edin.

Merhaba Halit Hocam
Sizi çok yorduk hakkını helal et. dosyayı inceledim takvim sayfasındaki c1 hücresindeki tarihi 2012 yapıp güncelleyip deneme yaptığımda
Örn: gidiş tarihi 15.10.2012 gün : 9 işe başlama tarihini 29.10.2011 olarak veriyor bir kaç deneme yaptım ekli dosyada takvim sayfasını incelerseniz.

Ekli dosyalar

Merhaba Halit Hocam
Sizi çok yorduk hakkını helal et. dosyayı inceledim takvim sayfasındaki c1 hücresindeki tarihi 2012 yapıp güncelleyip deneme yaptığımda
Örn: gidiş tarihi 15.10.2012 gün : 9 işe başlama tarihini 29.10.2011 olarak veriyor bir kaç deneme yaptım ekli dosyada takvim sayfasını incelerseniz.

Bu yöntemle kullanılan izin iki bayramı içine alıyorsa önce veya sonra eksiklikler oluyor.Ama tarihleri kendisi otomatik olarak alan kod yazarsak hep yılı seçmeye gerek kalmaz hemde izin günleri doğru gelir.

ekli dosyada takvim sayfasının f sutünuna bak

Ekli dosyalar

Hocam yanlış anlamadıysam takvim butonuna bastığımda açılan takvimden istediğim yılı direk (hiç bir güncelleme yapmadan) seçip istediğim ayı seçerek işlem yapabilirim doğrumudur? (ekteki dosyayı incelediğim kadarıyla öyle gözüküyor) Eğer öyleyse TAKVİM sayfasını silebilirmiyiz?

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamadıysam takvim butonuna bastığımda açılan takvimden istediğim yılı direk (hiç bir güncelleme yapmadan) seçip istediğim ayı seçerek işlem yapabilirim doğrumudur? (ekteki dosyayı incelediğim kadarıyla öyle gözüküyor) Eğer öyleyse TAKVİM sayfasını silebilirmiyiz?

Evet silin o sayfaya gerek kalmadı

Hocam çok süper ellerin dert görmesin hakkını helal et.iyi çalışmalar

Geri