• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resimlerle Birlikte Taşımak

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba arkadaşlar.

Excel sayfasında verilerin bulunduğu bir alanı KES & YAPIŞTIR şeklinde aynı sayfada başka bir yere taşımak istiyorum. Veri alanının içinde RESİMLER de var. Hücrelerdeki veriler taşınıyor ama aynı alandaki resimler taşınmıyor. Onları tek tek taşımak ve tekrar yerleşim ayarı yapmak gerekiyor.

Acaba taşıma, kopyalama işleminin resimleri de kapsaması mümkün mü ?

Serdar Bey,

Resimler hücrelerin çerçevesinden taşıyor mu?
Resimlerin üzerinde sağ klik yapın. Özellikler bölümünü kontrol edin bakalım aşağıdaki ayar sizde nasıl işaretli?

Resim_Ozellik_Menusu.jpg

üstad çok teşekkür ediyorum ancak bende bu şekilde bir menü açılmadı. Daha doğrusu sağ klikte "ÖZELLİKLER" diye bir seçenek yok.

Bu durumda örnek dosyanızı ekleyin. Kontrol edelim.

Eklediğiniz dosyada A1:F20 seçimini yapıp kopyala-yapıştır ile diğer alana resmi yapıştırabiliyorum.

inanıyorum üstadım, işte benim sorunum da resimli kopyalama bende olmuyor. Ofis paketim 2016. acaba kod bu konuda yardımcı olabilir mi ?

Katkı veren tüm üstatlara teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

sayın İdris Serdar çok teşekkür ediyorum. kaç yıldır kullanıyorum, böyle bir ayarın varlığından haberim yoktu. Çok çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın.

sayın Korhan Ayhan üstadım, ilginize çok teşekkür ediyorum. Sanırım bahsi geçen ayar sizin pc de zaten var olduğu için sizde kopyalamayı hemen yaptı. Verdiğiniz destek için tekrar çok teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın.

Geri