• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resime tıklayıca ikinci bi formda büyük hali açılsın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Değerli üstadlar;

Daha önce açılmış bir iki başlıkta sormuş olmama rağmen henüz cevabını bulamadığım sorumun cevabını yeni bir başlık ile arıyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

İstediğim şey;

image nesnesi üzerinde ki resime tıkladığımda ikinci bir formda resmin daha büyük halinin görünmesi. Büyük resime tıklayınca da ikinci formun kapatılıp ilk forma dönülmesini sağlamak.

yani, kullanıdığım formda listview satırına tıkladığımda image nesnesine küçük bir resim yüklüyorum. Bu küçük resime tıkladığımda da resimin büyük halinin görünmesini istiyorum. Ya yeni bir form ya da resime tıklanınca boyutlarını değiştiren bir kod.

Yardımlarınız için duacıyım :)

Sorunuzu yanıtladım, işinizi görmedi mi ?

Üstad kusura bakma. Biraz aceleci davranmışım sanırım konu açmada. diğer tarafta sorunla alakalı cevap verdim bende. görürsün zaten.
İlgin için teşekkürler.

bu başlığı gören arkadaşların yararlanabilmesı için diğer başlığa link vermeni rica edicem birde. Ben başarısızım bu konuda da :)

Üstad kusura bakma. Biraz aceleci davranmışım sanırım konu açmada. diğer tarafta sorunla alakalı cevap verdim bende. görürsün zaten.
İlgin için teşekkürler.

bu başlığı gören arkadaşların yararlanabilmesı için diğer başlığa link vermeni rica edicem birde. Ben başarısızım bu konuda da :)

Aşağıdaki linkdeki dosyaya bir bakınız.

http://www.excel.web.tr/f48/resim-gosterme-secenekleri-t90172.html#post491466

Geri