• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Resim değiştirme

Excel Vers. ve Dili
2010
herkese merhaba ben geometri öğretmeniyim.
Sizden istediğim yardım şu konu hakkında;

test hazırlama programı ama basit

ilk sayfada 7
diğer sayfada 7 olmak üzere
14 soruluk test.

ben bir dosyaya resimleri atacam 1,2,3,4,...,14 isimleriyle
program otomatik o resimleri yerleştirecek.
yardımcı olursanız sevinirim.
iyi akşamlar

herkese merhaba ben geometri öğretmeniyim.
Sizden istediğim yardım şu konu hakkında;

test hazırlama programı ama basit

ilk sayfada 7
diğer sayfada 7 olmak üzere
14 soruluk test.

ben bir dosyaya resimleri atacam 1,2,3,4,...,14 isimleriyle
program otomatik o resimleri yerleştirecek.
yardımcı olursanız sevinirim.
iyi akşamlar

Merhaba,
eki inceleyiniz sanırım istediğiniz böyle birşey.
1- Dosyayı rar içinden çıkarın
2-sorularınızı JPEG olarak resimlerim klasörüne atın
3-a sütunu soru numarasını gösterir. c sütunu öğrencilerin soruları çözmek için kullanacakları boş alan içindir. B sütunu sorunun geleceği yeri gösterir. B3 ü seçin ve 14 e kadr bir sayı yazın ve ENTERe basın.
Kolay gelsin.
Not: Kodlar Sayın Halit 3'ün çalışmasından derlenip düzenlenmiştir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
çok teşekkürler inceledim.istediğim gibi.
kodları değiştirebilirsem kendi çalışmam da bi daha rahatsız etmem sizleri :)

Benim ayarladığım şablona uyarlamak zor mu sizin için? eğer mümkünse rica ediyorum. Çünkü soruların küçük değil de daha geniş bir yere yerleşmesi önemli. Vakit ayırdığınız için de çok teşekkürler.

Sizin gönderdiğiniz dosya ile benim gönderdiğim dosya arasında ne fark var onu anlayamadım.Sizin dosyada olup benim dosyada olmayan ne var? onu belirtirseniz. Üstelik bu kodlar sizin dosyada çalışmaz. Bir sürü satır var ve kodları silbaştan değişmesi gerekir.

Kusura bakmayın olayı sonradan anladım. Sizinkileri büyütünce bir sorun çıkmadı. Ancak bazen alt ve üst resimden biri gidiyor. Sınırlama verebiliyor musunuz? Hücrenin boyuna göre?Size karşı bir saygısızlık değildi, yazdığım mesaj.Sadece soruydu.

Kusura bakmayın olayı sonradan anladım. Sizinkileri büyütünce bir sorun çıkmadı. Ancak bazen alt ve üst resimden biri gidiyor. Sınırlama verebiliyor musunuz? Hücrenin boyuna göre?Size karşı bir saygısızlık değildi, yazdığım mesaj.Sadece soruydu.

Resimler hücre boyutuna otomatik ölçütlenerek gelir eğer kodlarda bir değişiklik yapmadıysanız. Sizin herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok, belki hücre çizgilerini görmek isterseniz hafif resimleri içe doğru çekebilirsiniz. Bir A4 e yazdırıp deneme yapabilirsiniz orda herşeyi net görürsünüz sanırım.

Geri