• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Renkli satırlar

Arkadaşlar bir tablom var. Orda 500 satır civarında veri mevcut. Bazı satırları griye boyadım. Ama sıralı değil karışık. Şimdi o satırları bir araya toplamak istiyorum. Mümkün mü acaba? ve tabii mümkün ise yardımlarınızı beklemekteyim.

Selamlar,

Örnek bir dosya eklermisiniz.

Sn cengizhan size ben Easy Filter adlı bir eklentiyi önereceğim. Freeware olan bir eklentidir.

http://www.rondebruin.nl/easyfilter.htm linkinden Easy Filter uygulamasını ekleyerek kurabilirsiniz.

Verilerinizin bulunduğu bir sütunu yada hücreyi seçtikten sonra Veri-Filtre Uygula-Easy Filter seçeneğini seçin.

Size;
Eşit olan değerler,eşit olmayan değerler,
Boş hücre- boş olmayan hücre ,
Büyük-küçük
Belli değer ile başlayan,belli değer içeren,belli değer ile biten
Benzersiz yada çift olan değerler,
Renklere filtre(Hücre rengi,Font Rengi,Kalın bondlu olan)
Tarihler ile ilgili

filtre uygulamaları sunacaktır.Bu özelliklerinden bir taneside renkli hücreleri süzmesidir

Resimde bir örnek gösterdim sarı renkli sütunları süzmektedir siz istediğini renklerin birkaçını birden süzebilirsiniz.

easydi6.jpg

Sayın Fructose

O eklentiyi indirdim. Masa üstünde duruyor. Excele nasıl uygulayacağım, excele nasıl tanıtacağım.

Eklentiyi kopyalayın.Excel'i açın.Araçlar-Eklentiler-Gözat kısmını seçin. AddIns klasörü açılacaktır o klasörün içine yapıştırın tamamı tıklayın.Veri-Filtre Uygula menüsünün altında Easy Filter eklentisi oluşacaktır.

Boş hücrelerin başı boş A1'e bir başlık verin yada boş hücreleriniz doldurun.

run time error 1004
range sınıfının sort yöntemi başarısız. hatası alıyorum.

düzenlemek için vb ye girdiğimde eklentiyi açmak için parola soruyor.

ne yapabiliriz ?

arkadaşlar merhaba...yukarda belirtilen gibi renklere göre filtreleme seçeneğini arıyorum..dosyalar galiba eski oldukları için görüntüleyemiyorum.
bilen arkadaşlar tekrar yollayabilir mi veya başka bir alternatif sunabilirler mi?

arkadaşlar merhaba...yukarda belirtilen gibi renklere göre filtreleme seçeneğini arıyorum..dosyalar galiba eski oldukları için görüntüleyemiyorum.
bilen arkadaşlar tekrar yollayabilir mi veya başka bir alternatif sunabilirler mi?

Buyrun bir tane dosya benden

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu işi satır halinde yapabilirmiyiz yani bir toplam hücresi süzdükten sonra sonucu toplayacak süzme yoksa genel toplam.

Yani ;
genel toplam
ödenen miktar
kalan ödeme miktarı gibi

tek toplam hücresinde
bu üç kritere göre süzdükten sonra o kritere uygun sonucu verebilirmi

sagolasın fakat senın yazdıgın yerden kopyalama yapamıyorum veya değişiklik yapamıyorum süzme işlemine..
NOT: 2003 excel kullanıyorum

hımm bende bir süredir siteye girmiyordum.arşivimden bulup ekledim ama mutlaka üstatlardan birisi yardımcı olur.yine baktım ama bundan başka süzme ile ilgili bir dosya bulamadım.

bu dosya bendede vardı ama süzme ile ilgili bir şey içermiyor diye eklememiştim umarım işine yarar

Teşekkurler..benım yapmak ıstedıgım "renksuz" sekmesınde olan mesela A1 kolonunda fıltreleme yaptıgımda oradakı mavileri getir veya kırmızıları getir diye bir seçenek olması..onu dosyada bulamadım

cevaplarınız için teşekkürler fakat ben ekte bir dosya gönderiyorum size açıklamam da var..galiba bu şekilde daha rahat ifade edebilirim kendimi.

Ekli dosyalar

Geri