• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Renkli değerleri Toplama (office 2007 - ing)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Satyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 - İngilizce
Merhaba arkadaşlar ,

Forumunuzu bugün keşfettim ve hemen üye oldum.Benim şöyle bir sorunum var.2 ayrı tablo mevcut.sayfa 1 de günlük yapılan iş,sayfa 2 de ise yapılacak ve yapılan işin toplamları.Ben yapılan işin hergün kaç m olduğunu boyamak,boyanan kısmın esas tabloda değer olarak gözükmesini istiyorum.Tabi sayfa1 ve sayfa 2 birleştirilebilir.Yani 1 sheet olarak da kullanabilirim.

Yani atıyorum 2. tablodan sol kısmından 4 tane 1,2'lik kısım boyadı.Boyanan hücrelerin toplanıp değerini,1. tabloda ''Kuyruk Tüneli Ön'' satırının ''Toplam Yapılan'' sütununda gözükmesini istiyorum..tabi bu mümkünmüdür onu bilmiyorum :)

Exell konusunda pek bir bilgim olmadığı için,açıklama yaparken hiç bilmeyen birine anlatırmış gibi anlatırsanız çok sevinirim.herkese şimdiden teşekkür eder,iyi çalışmalar ve iyi forumlar dilerim.

işte dosya;

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Birinci linkteki çalışma çok güzel olmuş,eilinize sağlık.ancak ben başka bir dosyadan açınca bütün formüller kayboluyor.bunu nasıl giderebilirim? dediğim gibi yeni bir kullanıcıyım,kod gibi birşeyler gördüm ama arkadaşın hazırladığı kodları nerden bulucam? ve her seferinde o kodları kopyalamak zorundamıyım?teşekkürler.

Merhaba,

Kodlara ulaşmak için ALT+F11 tuşlarına basmanız yeterli olacaktır. Modüldeki kodları kendi dosyanıza aynı şekilde aktarıp kullanabilirsiniz. Dosyanızı açarken makroları etkinleştirmeniz gerekecektir. Bunun için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

Makroları etkin kılmak.Güvenlik düzeyini düşürmek

Geri