Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖRNEKTE DE GÖRECEĞİNİZ GİBİ SAYFA 1 DE RENK SAYMA İŞLEMİNİ YAPIYORUM AMA SAYFA 1 DEKİ RENKLERİN TOPLAMINI SAYFA 2 DE GÖRMEK İSTİYORUM AMA FONKSİYONDA MI SORUN VAR YOKSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMÖ TŞK.
RYSAY formülü ile sadece sayıları toplıyor ben harfleri de toplamısını istiyorum örnekte de göreceksiniz eğer böle bir imkan varsa yardımcı olursanız sevinirim tşk.
evet hücre içerisinie renkli yazılanları saymasını istiyorum (rakam veya harf) örnekte de göreceksiniz yardımcı olursanız sevinirim tşk... iyi çalışmalar
En son eklediğim dosyayı açın mavi renkli alanı seçip kes dedikten sonra Sayfa2 yi seçin A1 hücresinde iken enter tuşuna basın istediğiniz gerçekleşecektir.
Foruma yapılan saldırıda dosyalarımızın bir çoğu maalesef silindi. Elimizden geldiğince tamamlamaya çalışıyoruz. Renkle ilgili forumda farklı başlıklarda var. Onları inceleyerek sonuca ulaşabilirsiniz.
Eğer yinede sonuca ulaşamazsanız ayrı bir başlık açıp küçük bir örnek dosya ekleyerek yardım isteyebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.