• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rehber Neden Çalışmıyor???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metbes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
2007 Türkçe
2010 Türkçe
Arkadaşlar elimde bir telefon rehberi var. Ben bunu kendi isteğime göre uyarladım. bir çok bilgisayrda denedim. Hiç bir sıkıntı yoktu ama bazı arkadaşlarımda açılırken hata veriyor. makro güvenliği orta olarak ayarlı userform2 açılıyor ama userform1 hata vermekte. ekte dosyayı veriyorum. bir bakıp herhangi bir hata varmı diye bana yazarsanız sevinirim. Veya neden olabilir bu ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Private Sub ComboBox1_Change()
ListBox1.Clear
For suz = 2 To WorksheetFunction.CountA([b1:b65536])
alan = UCase(Replace(Replace(Range("b" & suz), "ı", "I"), "i", "İ"))
veri = UCase(Replace(Replace(ComboBox1, "ı", "I"), "i", "İ"))
If alan Like "*" & veri & "*" Then
ListBox1.AddItem
s = s + 1
ListBox1.List(s - 1, 0) = Range("B" & suz)
End If
Next
End Sub

kırmızı ile olan yerde hata veriyor bunu nasıl düzeltirim ?

Son düzenleme:
Sayın metbes dosyanız bende sorunsuz bir şekilde çalıştı.Elinize sağlık.Güzel bir çalışma olmuş.İyi akşamlar.

Sayın metbes dosyanız bende sorunsuz bir şekilde çalıştı.Elinize sağlık.Güzel bir çalışma olmuş.İyi akşamlar.

sayın ozgretmen,
ilk önce bezenmiş olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Ama esas alt yapı başka bir arkadaşa ait ben hala öğrenme safhasındayim
Benim de testlerimde yaklaşık on bilgisayarda problemsiz çalıştı ama bir arkadaşımın bilgisayarın da yukarıda vermiş olduğum kod da hata veriyor. Bu kodu farklı bir şekilde yazarak o bilgisayarda da çalışmasını sağlamak için sizden yardım istedim. Bu kodu değiştirmenin bir imkanı yokmu? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

yardımcı olacak bir arkadaş yokmu?

Geri