• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

regresyon analizi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bjk4135
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar excelde alfa hesaplanabilirmi bilgisi olan varmı

alfadan kasıt degişkenmi ornek dosya ekleyiniz sorunuzuda acık sormanız onerilir kolay gelsin

regresyon analizinin doğruluk derecesinin ölçen alfa dan bahsediyorum. daha çok spss programında yapılıyor ancak spss i yüklerken sorunlar yaşıyorum bu yüzden excel de yapmak istiyorum mümkün olup olmadığını merak ediyorum

regresyon analizinin doğruluk derecesinin ölçen alfa dan bahsediyorum. daha çok spss programında yapılıyor ancak spss i yüklerken sorunlar yaşıyorum bu yüzden excel de yapmak istiyorum mümkün olup olmadığını merak ediyorum

Böyle bir şey mi?

.

Ekli dosyalar

bu verileri kullanarak yapılabilecek bir formülasyon gerekli. tek bir alfa değeri çıkacak şekilde

Ekli dosyalar

Regresyon excel bağımsız değişken adedi

Arkadaşlar regresyon yaparken benim bir tane bağımlı 17 tane bağımsız değişkenim var 15 tane bağımsız değişkenden sonra excel hata veriyor sonuca bunu nasıl arttırırım 17 tane bağımsız değişken adedini sorunsuz sonuç alabilirim teşekkür ederim şimdiden x giriş aralığını 15 sütundan sonra hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorm kolay gelsin

Arkadaşlar regresyon yaparken benim bir tane bağımlı 17 tane bağımsız değişkenim var 15 tane bağımsız değişkenden sonra excel hata veriyor sonuca bunu nasıl arttırırım 17 tane bağımsız değişken adedini sorunsuz sonuç alabilirim teşekkür ederim şimdiden x giriş aralığını 15 sütundan sonra hata veriyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorm kolay gelsin
Merhaba, foruma hoşgeldiniz.

Çok anladığım konular değil ama dosyanızın bir örneğini ekleyerek destek isterseniz,
konu hakkında bilgisi olan üyeler fikrini belirtecektir mutlaka.

Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemiyle ilgili açıklama cevabımın altındaki İMZA bölümünde var.
.

Geri