• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

rastgele sayılar(toto)

Merhaba ben yeni üye oldum ve aradığımı tam bulamadım sanırım. Kısaca özetlersem sportotoda 9 banko maçın altına 6 maçın 1-0-2 şeklinde bir kombinasyonu lazım. Ben programlamadan anlamıyorum buna uygun cevaplar yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla.

Mrb. çalışma sistemi kaç kolon oynayacaksız haırladığım kadarıyla 100 kolon üzerinden hazırlanmıştı. 9 banko maça %100 yazdıktan sonra diğer 6 maça örnek 1-0-2 sütunlarına %40-%30-%30 yazarsanız program rastgele dağıtacaktır. Bol şans kazanırsan benide görürsün:)

Mrb. çalışma sistemi kaç kolon oynayacaksız haırladığım kadarıyla 100 kolon üzerinden hazırlanmıştı. 9 banko maça %100 yazdıktan sonra diğer 6 maça örnek 1-0-2 sütunlarına %40-%30-%30 yazarsanız program rastgele dağıtacaktır. Bol şans kazanırsan benide görürsün:)
İşte o programı arıyorum ama hangisi kafam karıştı bana ulaştırabilirseniz memnun olurum.Saygılarımla.
NOT: İkramiye çıkarsa ortağız :)

2008 öncesi olan bu konunun linkleri hala duruyor mu? Henüz üyelik almadığımdan göremiyorum. Biri yardımcı olabilirse sevinirim.

1 den 49 kombinasyon

sayısal loto kombinasyonunda tam liste 13.983.816 deniliyor bazı başka forum sayfalarındada okudum bu rakamı ama bazı sayfalarda da daha farklı mesela 13.983.013 rakamınıda gördüm benim yapmış olduğum kombinasyonda tekrar tekrar yapıyorum 13.869.454 çıkıyor yüzlerce defa tekrarladım rakam değişmiyor dizili satırımı baştan sona takip ettim hata yok hangi rakam doğru 13.983.816 rakamına göre benim rakam yani (kolon) sayısına göre 114.362 kolon eksik çıkıyor programı çalıştırıyorum sorunsuz çalışıyor fakat aradaki farkı görünce nerede hatamı yaptım yoksa kombinasyonda farklı bir yol mu çizdim bu da benim aklımı karıştırıyor yardımcı olursanız memnun olurum kombinasyon nun kesin rakamı kaç tşk ederim

Son düzenleme:
Bu soruma cevap verebilecek kimse yokmuydu :)

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.Altın Üye Olmanız halinde Görebilirsiniz.
Ekteki dosyayı görmek istediğimde Yukarıdaki mesajı alıyorum. Dosyayı nasıl Görebilirim

Geri