• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Raporda Çoklu Seçim

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Çok değerli arkadaşlar burda sormak istediğim şey rapor düğmesine bastığımızda karşımıza çıkan Userformda TARLA SAHİBİ,KİME GİTTİĞİ,PLAKA, GİBİ Combobox larda çoklu seçim yapabilirmiyiz Mesela Tarla Sahibinden sorgulama yaptıracağımız zaman KAMİL SOMUNCU VE ALİ KIRAN'ı seçip sorgulattırabilirmiyiz bu sadece 2 kişi olarakda kalmaz yani sorgulanmasını istediğimiz kişileri yada diğer şeyleri(Kime Gittiği,Plaka,Cinsi gibi) çoklu şecip sorgulatma imkanımız varmı bu illa combobox da olacak diye bir şatr yok başka ne şekilde yapılabilirsek o şekilde.Eğer bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa işimi çok rahatlatacak.şimdiden tüm emek veren arkadaşlara teşekkürler

Ekli dosyalar

Acaba yapılabilecek birşeyler varmı

Çok değerli arkadaşlar umarım bu sorunun bir çözümü vardır.birdaha bakmanız mümkün mü acaba

Çok değerli arkadaşlar umarım bu sorunun bir çözümü vardır.birdaha bakmanız mümkün mü acaba

Bana göre cevap almama nedeni dosyanız şifreli örnek dosya eklerken dosyanızın şifresini kaldırmayı özen gösterin.

Çok özür dilerim dosyayı yeniden ekledim.Teşekkür edrim

Dosyanıza temizle düğmesi ekledim. Önce temizle düğmesine tıklayın sonra seçenek düğmelerinden seçim yapın ve sorgu düğmesini tıklayın.

Ayrıca hasan taşkın sayfasına form aç düğmesi ekledim buradan userform3 açılıyor sarı renkli açılan liste kutusundan üçüncü sırayı tıkla ve sağ taraftaki liste kutusundan tikleri işaretle

not : bu yanlızca aktif sayfadaki verileri süzer.

Ekli dosyalar

Sayın Halit3 vermiş olduğunuz emeğe gerçekten çok ama çok teşekkür ederim Userform3 çalışması çok süper olmuş sizden tek ricam tarih aralığını seçtiğim zaman mesala 01-08-2011 ila 05-08-2011 tarihlerinde Tarla sahiplerinden 2 kişi yada daha fazla kişi seçip sorgulatabilirmiyiz yada işte Kime Gittiği Kısmından birkaç kişi seçip sorgulatmamız mümkün olurmu burada 2 yada daha fazla kişi diyorum çünkü tarla sayısıda, kime gittiğinin sayısıda çok artabiliyor onun için öyle diyorum yani sorgulanmasını istediğimiz şeyi işaretleyip sorgulamak mümkün mü

userform3 de bunları sayfa bazında yapabilirsiniz ekli dosyada sarı renkli açılan liste kutusundan istenilen sutün başlığını seç ve listwiev2 nesnesine gelen verilerin tikini işaretle burada işaretlediğin veriler gelecektir.

Sayın halit3, süper bir çalışma yapmışsınız. Emeğinize sağlık.

Sayın halit3, süper bir çalışma yapmışsınız. Emeğinize sağlık.

Ben sadece dosyada userform3 yaptım. bu formdaki bazı satır eksiklikleri vardı onu giderdim.

userform3 de bunları sayfa bazında yapabilirsiniz ekli dosyada sarı renkli açılan liste kutusundan istenilen sutün başlığını seç ve listwiev2 nesnesine gelen verilerin tikini işaretle burada işaretlediğin veriler gelecektir.

Ekli dosyalar

Sayın Halit3 inanın mükemmel bir çalışma olmuş acayip derecede işime yarayacak yalnız birtürlü kendi çalışmama uygulayamadım
Private Sub ListView1_ColumnClick(ByVal ColumnHeader As MSComctlLib.ColumnHeader
bu satır mavi şerit oluyor ve şu hata mesajı çıkıyor
Compile error:
User-defined type not defined
ne yaptımsa beceremedim.Ayrıca Allah sizin yardımcınız olsun ne deyim hazır çalışmayı bile kendi çalışmasına uygulayamayan kişilerle uğraşıyorsunuz

Son düzenleme:
Sayın Halit3 inanın mükemmel bir çalışma olmuş acayip derecede işime yarayacak yalnız birtürlü kendi çalışmama uygulayamadım
Private Sub ListView1_ColumnClick(ByVal ColumnHeader As MSComctlLib.ColumnHeader
bu satır mavi şerit oluyor ve şu hata mesajı çıkıyor
Compile error:
User-defined type not defined
ne yaptımsa beceremedim.Ayrıca Allah sizin yardımcınız olsun ne deyim hazır çalışmayı bile kendi çalışmasına uygulayamayan kişilerle uğraşıyorsunuz

10 nolu mesajdaki dosyayı yeniden yükledim.

Sayın Halit3 10 numaralı msj daki dosyayı indiriyorum çalışmasında sorun çıkmıyor ordaki UserForm3 ve kodlarını kendi çalışmama ekliyorum kendi dosyamda çalışmıyor söylediğim(11 numaralı mesajdaki hata) hatayı veriyor biryerde bir yanlış yapıyorum ama nerde bilemiyorum.sizide çok uğraştırdığımın farkındayım emekleriniz için çok teşekkür ediyorum

Sayın Halit3 10 numaralı msj daki dosyayı indiriyorum çalışmasında sorun çıkmıyor ordaki UserForm3 ve kodlarını kendi çalışmama ekliyorum kendi dosyamda çalışmıyor söylediğim(11 numaralı mesajdaki hata) hatayı veriyor biryerde bir yanlış yapıyorum ama nerde bilemiyorum.sizide çok uğraştırdığımın farkındayım emekleriniz için çok teşekkür ediyorum

10 nolu mesajdaki dosya ile uyguladığın dosya nın referansları aynımı ona bak. referanslardaki eksik olanların tikini işaretle

Sayın Halit3 10 numaradaki msj daki çalışma ile benim çalışmamdaki refaransları kontrol edeceğim ama referanslar deyince(10 numaradaki)şifre çıkıyor galiba bu benim koyduğum bir şifre değil başka birşey olabilir mi?

Sayın Halit3 10 numaradaki msj daki çalışma ile benim çalışmamdaki refaransları kontrol edeceğim ama referanslar deyince(10 numaradaki)şifre çıkıyor galiba bu benim koyduğum bir şifre değil başka birşey olabilir mi?

Referanslardan bunlardan birini işaretleyin

Kod:
Microsoft Windows Common Controls 5.0 (SP2
Microsoft Windows Common Controls 6.0 (SP6)

Sayın halit3 sabah 10:05 den beri denemediğim yol kalmadı referanslardan dedikleriniz bende yokmuş onları indirdim kurdum daha neler neler ama birtürlü olmadı sonkez kendi çalışmamı ekliyorum olursa çok süper olacak olmazsa da artık sizi fazla yormayacağım gerçekden göstermiş olduğunuz sabra ve emeğe çok ama çok teşekkür ediyorum çalışmalarınızda başarılar dliyorum
not:Eğer olacak olursa nereyi düzelttiğinizide paylaşırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Sayın halit3 sabah 10:05 den beri denemediğim yol kalmadı referanslardan dedikleriniz bende yokmuş onları indirdim kurdum daha neler neler ama birtürlü olmadı sonkez kendi çalışmamı ekliyorum olursa çok süper olacak olmazsa da artık sizi fazla yormayacağım gerçekden göstermiş olduğunuz sabra ve emeğe çok ama çok teşekkür ediyorum çalışmalarınızda başarılar dliyorum
not:Eğer olacak olursa nereyi düzelttiğinizide paylaşırsanız çok sevinirim

17. mesajındaki dosyaya userform3 ve takvim userformu ekledim. kontrol et ve dosyanı indirdikten sonra mesajdaki dosyayı sil

Sayın halit3 gerçekten sizi çok fazla yordum kusura bakmayın çalışma tam istediğim gibi de diyemiyorum çünkü istediğimden çok daha iyi oldu size nasıl teşekkür ederim bilemiyorum sizlere çok minnetdarım iyiki varsınız teşekkürler

Geri