Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ek te dosyanın 3. sayfadaki rapor makrosunu buradaki arkadaşlara yaptırmıştım . dosya üzerindeki sütün eklemeleri olunca rapor butonu şu anda çalışmıyor. yardımcı olabilirmisiniz (tarih aralığına göre kullanılan bobin kg.ları)
arkadaşlar yardım cı olabilecek yokmu bana . üzerinde değişiklik yapılması gereken makro aşağıda . ben değişikliği dili bilmediğim için yapamadım . n11_stok_ , q11_stok_........... tarihlerindeki kullanılan kg ları getirmesi gerekiyor.
(Sub RAPOR()
Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet
Dim TARİH As Variant, SATIR As Long, X As Byte, Y As Long
Set S1 = Sheets("_STOK_")
Set S2 = Sheets("RAPOR")
TARİH = InputBox("Lütfen raporlamak istediğiniz başlangıç tarihi giriniz.", "BAŞLANGIÇ TARİH GİRİŞİ", Format(Date, "dd.mm.yyyy"))
TARİH1 = InputBox("Lütfen raporlamak istediğiniz bitiş tarihi giriniz.", "BİTİŞ TARİH GİRİŞİ", Format(Date, "dd.mm.yyyy"))
If TARİH = "" Or TARİH1 = "" Or TARİH = False Then Exit Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.