Rapor sayfasında YOK yazan hücreler gizlensin

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Selam Arkadaşlar
ekteki dosyada da görüleceği üzere örneğin Kadıköy ilçesine ait okullarda mart haziran eylül aylarında Yok ibaresi var ben kadıköy ilçesine ait rapor aldığım zaman bu hücreler rapor sayfasında görünmesin hedefi hücresinden sonra aralık hücresi görülsün istiyorum bu mümkün mü ?

Muzaffer Ali

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Yok yazmasını istemediğiniz forülü değiştirin

=Eğer(Ehatalıysa( FORMÜLÜ BURAYA GİRİN )=DOĞRU;""; FORMÜLÜNÜZÜ BURAYA TEKRAR GİRİN )

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
anlayamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız?

Excel Vers. ve Dili
XP - Türkçe
Merhaba dersimx

İstemiş olduğunuz sorunuzu macro ile değilde formullerle hazırlamaya çalıştım umarım işinize yarar kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Sayın Türker
vermiş olduğunuz için teşekkürler
daha önce macro ile yaptığımdan şimdi formüllerle işi çözülmüş olarak görüyorum. Biraz uğraşayım. Bir sorunum olursa soracağımdan emin olabilirsiniz :)

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
peki bunu yapmanın başka bir yolu yokmu çünkü zannedersem 1.sayfa da ilk 2 satıra numaralar vererek yapmışsınız bunu ama benim verilerim çok fazla ve sayufanın başına 2 satır eklersem işler karışacak userformda comboboxlar falan verileri ona göre alıyorlar
başka bir yolu olmalı bunun değil mi?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
hata mesajlarının görünmemesi

dosya/sayfa yapısına girip "çalışma sayfası" sekmesine tıkladığınızda hüzre hataları açılır menüsünü boş yapınformul hata uyarıları önizlemede görünmediği gibi çıktınızda da görünmez

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
dosya/sayfa yapısına girip "çalışma sayfası" sekmesine tıkladığınızda hüzre hataları açılır menüsünü boş yapınformul hata uyarıları önizlemede görünmediği gibi çıktınızda da görünmez
sayın arçelik
rapor sayfasındaki YOK verileri elle yazılan manuel bir giriş, sizin dediğiniz ise zannedersem excel'in kendi girdiği değerlere göre yapılan bir işlem. Bende ki Yok ifadesi Stok var yok gibi elle yazılan bir ifade.

Excel Vers. ve Dili
XP - Türkçe
Merhaba dersmx

Formulleri aşağı doğru tüm verilerinize uygular ve formulleri kendi dosyanıza göre uygularsanız istediğiniz verileri ikinci sayfaya doğru olarak aktaracaktır.
Ayrıca seçim kutucuğunu da menüden
Data >> Validation özelliği ile gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.
Kolay gelsin