• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapor sayfasına aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bzace
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 İngilizce -
Excel 2010 Türkçe -
Excel 2013 Türkçe -
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.
Başka bir internet sitesinin forum'un da ekdeki dosyayı buldum.Tam işime yarıyacak derken ordaki arkadaşına da belirttiği gibi sorun şöledir.

Bir firma vb. rapor almak istersek rapor sayfasına metinsel ifade olarak aktarıyor.
Buda total toplam da eksiklik oluşduruyor.Bir de işlem sayfasından gemi hakkında rapor ver dediğimizde (abc) hakkında rapor aldığımızda toplamda (10,409) rakamı çıkması lazımken 2.850 gibi bir rakam çıkıyor. 2,849 olarak aktarmıyor da 2.849 olarak aktarıyor.Sorun bunlardan ibret bunlar yapılırsa beni çokk büyük yükden kurtaracak çalışdığım şirket aylık 10 proje alır ve her projeye mal çıkışını ben yaparım . her proje için ayrı ayrı kayıt tutmakdansa böle bir program çok işimi görecek.
Metinsel ifadeyi sayıya çevirmek için sitede şu kodu önermişler.
Kod:
For k = 6 To Range("H65536").End(3).Row
Range("k" & k).Value = Range("k" & k).Value * 1
Next k
ilginiz alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Sayın asr35,
İlginiz için teşekkür ederim.Ama Ben bu formatı bozmadan yapmak istiyorum.Userform'u biraz daha kavramak için olmadı sizin önerdiğiniz dosyayı kullanacağım.
Aktarma yaparken tam sayılarda sorun olmuyorda ondalıklı sayılarda sorun oluyor sadece incelediğimde bunu gördüm.Ondalıklı sayılarda Cdbl kullanılıyor yanılmıyorsam ama onu nasıl bir uyarlama yapacam onu bilemiyom .

Bilgisi olan yokmudur.

http://www.excel.web.tr/f48/rapor-sayfasyna-aktarma-t133413.html
asr 35 in yaptığı dosyayı

Arkadaşlar merhaba, bu dosyayı kendime göre uyarlama yapmak istiyorum ama beceremedim yardım edecek arkadaşlar değişikleri kırmızı ile gösterebilirmi ?

data sayfasındaki kayırları raporlama sayfasına aktarmak istiyorum.

data sayfasında kayıtlar a2:L3500 aralığında C sutunundaki firma isimlerine göre

raporlama sayfasına çekmek istiyorum. Raporlama sayfasına aktarırken a6 dan başlayarak data sayfasındaki A:L aralığındaki verileri aktarmasını istiyorum.
Veri doğrulama B1 hücresinde
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.

Son düzenleme:
Sayın asr35;
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.Değişikliklere bakarak kendi dosyama uyarladım.

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri