• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapor Problemi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Saygıdeğer Üstadlar

Ekteki dosyadaki anasayfa otomatik açılıyor. Sonrasında Model Bazında Satış Raporu tıklandığında rapor sayfaları ve alt toplamlar düzgün bir biçimde çalışıyor. Sonra anasayfa denilip çıkış deniliyor. bi sıkıntı yok. Fakat tekrar başlatıp aynı rapor tekrar açıldığında 2. ve diğer sayfaların altında yer alan toplam hücreleri çalışmıyor. ve anasayfa denilip çıkış dendiğinde excel görev yöneticisinde açıkta kalıyor. bunun nedeni ne olabilir? Formül bir sefer çalışıp kapanıp açılınca neden sonralarında çalışmaz.

Yardım edecek herkese çok çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Çok mu zor bişey sordum acaba anlamadım. Yoksa benim mesajlarıma mı cevap verilmiyor tam anlamadım. Çünkü dünden beri iki soru sordum. Herkeste cevap var. Benim sorularımda hep cevap sayısı 0. Üstadlar için çok basit sorunlar olduğunu düşünüyorum. Ben beceremedim. Lütfen bilen birisi varsa Allah rızası için yardım etsin.

Çok mu zor bişey sordum acaba anlamadım. Yoksa benim mesajlarıma mı cevap verilmiyor tam anlamadım. Çünkü dünden beri iki soru sordum. Herkeste cevap var. Benim sorularımda hep cevap sayısı 0. Üstadlar için çok basit sorunlar olduğunu düşünüyorum. Ben beceremedim. Lütfen bilen birisi varsa Allah rızası için yardım etsin.

5 gündür YARDIM!!! YARDIM!!! demekten çöktüm. Hiç bir cevap yok. Hiç mi bu konuda benim derdime deva olacak. 5 gündür uğraşıyorum. Kafayı yiyecem. Denemediğim yol kalmadı. bulamadım.

Lütfen Yardım demekten ben bıktım. Herkes olumlu veya olumsuz bir yazı yazmamaktan bıkmadı. Teşekkürler.

Sn.mekuka cevap gelmemesini ilgilenilmedi olarak değerlendirmeyin lütfen, ben daha önce inceledim ancak çözemedim, tekrar bakıcam umarım çözüme ulaşabiliriz.

Dosyanıza bir göz attım ve her defasında çalıştığını gördüm. Kilitlenme ya da toplam almama gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Bilgisayarımda Office 2003 Sp3 yüklü, sizinkinde de durum aynı mı, belki uyum sorunu falan vardır diye düşünüyorum.

sayın seismic, janveljan,

valla sadece benim bilgisayarımda değil bir çok bilgisayarda denedim acaba benim bilgisayardan mı sorun diye. Benim office sürümüm de Office 2003 SP3. En Alttaki toplam değil de Multipage deki her sayfanın altında toplamlar var onları kastediyorum. Bilmem anlatabildim mi?

İlginize teşekkürler.

Sn.mekuka bende de bahsettiğiniz problem oluyor ancak ben de sorunun tam olarak ne olduğu bulamadım. Ancak anaform dan çıkıştaki Application.Quit satırını devre dışı bırakırsanız sorun oluşmuyor.

Sn.mekuka bende de bahsettiğiniz problem oluyor ancak ben de sorunun tam olarak ne olduğu bulamadım. Ancak anaform dan çıkıştaki Application.Quit satırını devre dışı bırakırsanız sorun oluşmuyor.

sayın janveljan,

Dediğiniz gibi Aplication.quit satırını iptal edip, activeworkbook.close satırını devreye alınca toplamları problem düzelmiş gibi görünüyor fakat düzelmiyor. Şöyle ki o zamanda başka bir makrolu excel dosyasını açıp kapattığınızda yine aynı problem devam ediyor.

Teşekkürler

Aslında problem sizin söyledğiniz noktada oluşmuyor, On error resume next satırlarının hepsini iptal edip çalıştırmaya çalışıyorum anaformdan diğer forma geçişte excel hata verip kapanıyor.

Bahsettiğiniz hata verip kapanma olayı On error resume next kodlarını silmeden de yaşanabiliyor. Neden olduğunu anlamadığım ve kimsenin de anlamadığı bir problem haline geldi sanırım. Memleket meselesi oldu adeta. bu ne ya :D Kafayı yemek üzereyim sadece. Yardım eden herkese çok çok çok teşekkür ederim. Çözebilene 10.000 € ödül koyacam bu gidişle :D

Aralara msgbox koyarak denemeler yaptım HTAtoplamBul kısmında problem çıkıyor bunuda not düşeyim dedim.

Geri