• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapor özetleme Çoketopla ile bir kısmını yaptık daha detaylı nasıl yaparız

Excel Vers. ve Dili
2010
Örnek dosya da sarı renkli kısmı Çoketopla formülü ile yapabildik, ancak yeşil renkli kısımda bir ölçüt daha ekleyerek daha da ayrıştırmak istiyorum. Hangi formülle Nasıl yapmalıyım .. desteklerinize ihtiyacım var

teşekkürler

Ekli dosyalar

Çoketopla da 3 ölçüt ile toplama yapamıyorum yardımcı olacak yok mudur ..

=ÇOKETOPLA('Rapor Giriş'!A:A;'Rapor Giriş'!G:G;B5;'Rapor Giriş'!D:D;G4;'RaporGiriş'!H:H;Özet!G3)

bu formülle kısımları ayrı ayrı saymaya ve toplamaya çalışıyorum ama olmuyor sorun nerde acaba

Merhaba,

G5 hücresine;
Kod:
=ÇOKETOPLA('Rapor Giriş'!$A:$A;'Rapor Giriş'!$D:$D;YERİNEKOY(G$4;DAMGA(10)&"Adet";"");'Rapor Giriş'!$G:$G;$B5;'Rapor Giriş'!$H:$H;$G$3)

H5 hücresine;
Kod:
=ÇOKETOPLA('Rapor Giriş'!$F:$F;'Rapor Giriş'!$D:$D;YERİNEKOY(G$4;DAMGA(10)&"Adet";"");'Rapor Giriş'!$G:$G;$B5;'Rapor Giriş'!$H:$H;$G$3)

Sonra bu iki hücreyi yana ve aşağı doğru kopyalayın.

Ayrıca "Rapor Giriş" sayfasındaki "D" sütunundaki "MAL " kelimesinin sonundaki boşlukları silin.

Merhaba Hocam

Dediğinizi uyguladım K5 ve L5 sütununa uygulayamadım,o sütunlarda çalışmadı, diğerlerinde tam olarak çalıştı eyvallah elinize sağlık,
teşekkür ediyorum üstadım..

o da tamamdır üstad üzerindeki yazıyı yapım diye düzeltince orada da çalıştı, çok teşekkür ediyorum..

Geri