• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

rapor oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2010
merhaba bana yardımcı olurmusunuz lütfen
excel tablom var veriler aylık olarak giriş yapılacak
farkı bir sayfada isim seçtiğim seçtiğim zaman o isme ait diğer sayfalardaki verileri toplayıp bana aylık o kişinin durum raporunu verecek
bu nasıl yapılır acaba
excel listemi nasıl atabilirim

Merhaba;
Foruma hoş geldiniz.
Örnek dosyanızı, Asıl çalışma dosyanızın yapısına uygun olarak, içinde gerçek kişi bilgileri bulunmadan hazırlayıp, dosya paylaşım sitelerinden birine ya da kullanıyorsanız Google Drive'a yükleyerek, dosya bağlantı adresini burada paylaşabilirsiniz. Dosya içerisinde yapılacakları da detaylı olarak anlatırsanız, yardımcı olabilecek arkadaşlar için kolay olur.
İyi çalışmalar.

düzenlemek istediğim tabloyu ekledim

rapor kısmında ismi seçtiğim zaman liste sayfasındaki bilgiler otomatik olarak rapor sayfasında ismin yanına gelmesini
ve diğer aylarda o kişinin puantaj bilgilerinin de rapor sayfasına ayların karşısına otomatik olarak getirebilmeyi istiyorum

Son düzenleme:
K7 için:

Kod:
=DÜŞEYARA(C7;LİSTE!$B$8:$G$57;2;0)

P7 için:

Kod:
=DÜŞEYARA(C7;LİSTE!$B$8:$G$57;3;0)

U7 için:

Kod:
=DÜŞEYARA(C7;LİSTE!$B$8:$G$57;4;0)

Y7 için:

Kod:
=DÜŞEYARA(C7;LİSTE!$B$8:$G$57;5;0)

AC7 için:

Kod:
=DÜŞEYARA(C7;LİSTE!$B$8:$G$57;6;0)

Listeleme için C11 hücresine aşağıdaki formülü yazıp diğer hücrelere kopyalayın:

Kod:
=EĞERHATA(DÜŞEYARA($C$7;DOLAYLI($B11&"!$B$11:$AK$100");RAPOR!C$10+1;0);0)

Yalnız rapor bölümünde 31 olan ayları dikkate almamışsınız. Ayrıca her ayın 1'i aynı gün olmayacağından 8. satırdaki gün adlarının bir anlamı olmuyor.

çok teşekkür ederim yardımınız için çok sağolun formüller oldu
haklısınız o günler gözden kaçmış kopyalama yaptığım için ama günlerin önemi yok zaten
birde c11 için yadığım formül tamam ama onu c12 için yaptığımda hata veriyor

Formülü C11 hücresine yazın. Sonra C11 hücresini kopyalayıp diğer hücrelere yapıştırın.

şimdi oldu Allah sizden razı olsun

Geri