• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Rapor hk

Excel Vers. ve Dili
orta seviyede excel 2003
Elimde bu şekilde hergün 12 bin kayıt tan yaklasık 1 haftada 55 bin kayıt oluşacak bunu ben data ya verilerie attığım zaman raporun tarih,şube ,ve bölge bazında otomaitk bir bir şekilde oluşmasını sağlamak mümkün müdür?
Yapmak istediğim şey data lisesinde,bölge ,şube ve tarih bazda listerleri burya ekliyor olcağım özet listede bana sütunların altın gelecek şekilde toplam rakamarın gelmesi ve listede bunun genel görünüm görmek istiyorum.
1. C2 sütunun TOPLAM LİMİT kısmına rakamlar gelirken Grubu olan firmalarda sadece 1 grubun GRUP LiMİTİ gelmeli örneğin Karatay şubedeki ADİL grubuna ait 2 tane firma var bunlaın ayrı ayrı firma limiti 500 ve 800 bin bunların toplamı yerine sadece 900 bin i toplamalı
2. ÖZET Sheetinde C3 Sütunun yani LİMİTLİ FİRMA SAYISI yazan yere ise DATA shettinden firma limiti olan müşteri adetlerini getirmeli
3. ÖZET sheetinde E sğtununa yani Toplam Riske e DATAdan genel risk toplamını getirmeli
4. ÖZET te WL firma adedini data dan WL yazan firma adetlerini
5. Özet te WL riski ne data dan WL olan firmanın genel riskini
6. Özette NPL firma sayısı yazan yere data da O sütunundaki KT olan müşterilerin adetlerinini
7. Özette NPL riskine ise data da O sütunundaki KT olan müşterilerin genel risk teki toplamını
8. Gecikmede firma varsa bunun adetlerini ve gecikme riskini ve genel risk toplamını
9. Kredi geçen gün sayısı sıfırdan büyük olanların adetleri ve genel riskleri ve toplam limitleri
10. Yi firma sayısı ise data da ki kt/yi sütündaki Yİ olan firma adeti ve genel riski
11. Ortalam apuan ise o şubenin ortalam puanı ve bölgenin ortalam puanını getirebilrmiyiz.
son olarak ta liste sheetinde şube seçerek dataları getiierbilirmiyiz
Çok uzun oldu ama buna çok ihtiyacım şimdiden çok teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

Geri