• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Randevu Yardım Acill Lütfenn

Excel Vers. ve Dili
İngilizce
Arkadaşlar ekte bu sitede bulunan dosyalardanda yarım alarak randevu programı yaptım.boyutu fazla olduğu için gönderemdim.Örnek excel dosyası gönderiyorum.İstediğim butona tıklandığı zaman randevu tarihi alanını sorgulayıp doktor alanını sorgulayıp örneğin randevu verilen tairh 14.11.2013 ise 14.11.2013 tarihinde a isimli doktora 1 b isimli doktora 1 c isimli doktora 1 randevu verildi şeklinde uyarı çıkmasını istiyoruz.Eki inceleyebilirmisiniz?Acilll yardım:(Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Ekteki Dosya Belki İşinizi Görür.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar ekte bu sitede bulunan dosyalardanda yarım alarak randevu programı yaptım.boyutu fazla olduğu için gönderemdim.Örnek excel dosyası gönderiyorum.İstediğim butona tıklandığı zaman randevu tarihi alanını sorgulayıp doktor alanını sorgulayıp örneğin randevu verilen tairh 14.11.2013 ise 14.11.2013 tarihinde a isimli doktora 1 b isimli doktora 1 c isimli doktora 1 randevu verildi şeklinde uyarı çıkmasını istiyoruz.Eki inceleyebilirmisiniz?Acilll yardım:(Şimdiden teşekkürler.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

yurttas bey eki aldım çok güzel olmuş elinize sağlık.userforma bir buton ekledim o butona tıkladığımda bu bilgileri mesaj şeklinde nasıl gösterebilirim.örneğin 14.11.2013 tarihinde A isimli doktora randevu verildi a isimli doktorun 1 randevusu var diye mesaj şeklinde gösterdim.A isimli doktora 14.11.2013 tarihinde ikinci randevuyu verip kaydet dediğimde bu kez a isimli doktorun 2 randevusu var diye mesaj yazacak:(

Geri