Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excelde 688,00 olarak görünen rakamın üzerine tıkladığımda yukarıdaki çubukta 688 olarak görünmektedir. Sayıya çeviremiyorum. Dolayısıyla düşey ara yapamıyorum. Zannedersem resim formatında ya da başka birşey. Rakamı düşeyara yapabilmek için nasıl sayıya nasıl çevirebilirim?
Bence dosyanızda problem yok, virgülden sonraki Sıfır değerlerinin gözükmemesi normal. Virgülden sonra 01 olarak yazarsanız gözükür."688,01" veya "0,01" gibi.
teşekkür ederim. boş bir kutuya 1 yazdım sonra kopyala ve özel yapıştır da çarp yaptım. sonra tekrar sayıya dönüştürdüm ve DEDİĞİNİZ GİBİ VİRGÜLDEN SONRAKİ SIFIR DEĞERİNİN GÖZMEDİĞİNİ ANLADIM. ilginize çok teşekkür ederim. bundan sonrada görüşmek üzere...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.