- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Excel 2010 TR
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Aslında gözden kaçırdığım ufak bir ayrıntı var ama formda bulamadımTextboxlara rakam girdiğimde doğru yazıyor ama listbox3 ve dökümanlara noksan yazıyor.
Teşekkür ederim.
Aslında gözden kaçırdığım ufak bir ayrıntı var ama formda bulamadım
Private Sub CommandButton5_Click()
If ListBox3.ListIndex >= 0 Then
If MsgBox("Seçtiğiniz Veri Silinecek, Emin misiniz?", vbYesNo) = vbYes Then
Sheets("DÖKÜMAN").Rows(ListBox3.ListIndex + 4).Delete ' Listbox index 0'dan başlar. +1 kullanılır. Başlıklar 3 satır. +4 eder.
ListBox3.RemoveItem ListBox3.ListIndex ' Silme işleminden sonra Listbox'tan o satır kaldırılır. Listbox güncellenmiş olur.
End If
Else
MsgBox "Lütfen bir satır seçin.", vbExclamation
End If
End Sub
Kod:Private Sub CommandButton5_Click() If ListBox3.ListIndex >= 0 Then If MsgBox("Seçtiğiniz Veri Silinecek, Emin misiniz?", vbYesNo) = vbYes Then Sheets("DÖKÜMAN").Rows(ListBox3.ListIndex + 4).Delete ' Listbox index 0'dan başlar. +1 kullanılır. Başlıklar 3 satır. +4 eder. ListBox3.RemoveItem ListBox3.ListIndex ' Silme işleminden sonra Listbox'tan o satır kaldırılır. Listbox güncellenmiş olur. End If Else MsgBox "Lütfen bir satır seçin.", vbExclamation End If End Sub
Emeğinize sağlık gecenin hayrı ve bereketi üzerinize olaunKod:Private Sub CommandButton5_Click() If ListBox3.ListIndex >= 0 Then If MsgBox("Seçtiğiniz Veri Silinecek, Emin misiniz?", vbYesNo) = vbYes Then Sheets("DÖKÜMAN").Rows(ListBox3.ListIndex + 4).Delete ' Listbox index 0'dan başlar. +1 kullanılır. Başlıklar 3 satır. +4 eder. ListBox3.RemoveItem ListBox3.ListIndex ' Silme işleminden sonra Listbox'tan o satır kaldırılır. Listbox güncellenmiş olur. End If Else MsgBox "Lütfen bir satır seçin.", vbExclamation End If End Sub
HocamKod:Private Sub CommandButton5_Click() If ListBox3.ListIndex >= 0 Then If MsgBox("Seçtiğiniz Veri Silinecek, Emin misiniz?", vbYesNo) = vbYes Then Sheets("DÖKÜMAN").Rows(ListBox3.ListIndex + 4).Delete ' Listbox index 0'dan başlar. +1 kullanılır. Başlıklar 3 satır. +4 eder. ListBox3.RemoveItem ListBox3.ListIndex ' Silme işleminden sonra Listbox'tan o satır kaldırılır. Listbox güncellenmiş olur. End If Else MsgBox "Lütfen bir satır seçin.", vbExclamation End If End Sub
Şuan giremiyorum telefon ile gördüm mesajınızı siz formülü yerleştirebilirmisin 2000 yazdığımda 2 yazıyor listboz3 e vede dökümana ilginiz için teşekkürlersorun olan şeyi tam olarak detaylı bir şekilde belirtirmisiniz. şuanda tek tek denedim bir sorun ile karşılaşmadım
Hocam emeğinize aağlık hakkınızı helal edin rica etsem combobox hk ki başlığa bir el atsanız okuyan kapatıyor zor sanırım ?Dosya ektedir. Ekli dosyayı görüntüle 248547