Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rakamla para birimini harfle yazıya nasıl çeviririm?
Değerli dostlarım Excel de bir hücrede bulunan parasal bir değeri nasıl harf ile yazıya dökebilirim? Başka sayfada buna benzer bir açıklama buldum ama kuruşları göstermiyor.
Herkeze şimdiden teşekkürler..
http://www.excel.web.tr de "Rakamla para birimini harfle yazıya nasıl çeviririm?" şeklinde bir başlık araştırıyorum, sizin satırlarınızı okudum ancak, ekte dosya bulamadım
rakamları ingilizce olarak yazmam gerekiyor, bu konu ile ilgili bir çalışmanız varsa göndermenizi rica edeceğim.
yurttaş teşekkürler, sayende proforma tarihinde bir çığır açacam. artık toplam fiyat teklifinde rakam ve yazının farklı olması tarihe karıştı.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.