cems
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- office 2010 tr 32bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 13-06-2029
Değerli moderatörlerimiz.Site içerisinde görmek istediklerinizi veya görmek istemediklerinizi buraya yazabilirsiniz.
Site'mizin ciddiyeti ve elit seviyesi tartışmasızdır, bir o kadar da kütüphane gibi bilgi kaynağıdır. Ve buradaki üyeliğim ile de gurur duyar, excel ile çözülebilecek derdi olan arkadaşlara da tavsiye de ederim . Ne var ki, tavsiye ettiğim , işyerimden ve ast'ım olan bir bayan arkadaşımın bana dönüşü de beni rahatsız etti. Sebebi ise aldığınız bazı reklamlarda flash dosya halinde hazırlanmış ancak direkt bayan iç giyimini insanın gözüne sokan görsellerin durup dururken çıkması. Bayan herhalde bu siteyi maksatlı olarak önerdiğimi düşünmüş olacak ki, bana erkek kardeşi ile sitede çözüm araştırırken oldukça rahatsız olduğunu ve bir daha bu tarz site bilgilerini bana sormamayı tercih edeceğini ima etti.
Açıkçası bir üst yönetici olarak bu beni rahatsız etti , zira belli bir imajı yıllar içinde yerleştirmiş ve bir çizgide tanınmışken böylesine bir ima ile karşılaşmak hiç hoş değil. Cevap atacak arkadaşlardan " sen de siteyi bırak " ve benzeri konuyu sulandıracak tarzında öneriler değil , sadece görselin reklamlarda bu denli özgür bırakılması yerine bir çıtanın konmasını öneriyorum . Gerçekten bu sitede bu kadar dip görsellere ihtiyacımız yok , sitemizin de buna izin vermeye ihtiyacı yok. Bu öneriyi yazarken de üstte bir markanın iç çamaşır görseli alay eder gibi dönüp duruyor. Gel de bu sayfaları görseline güvenerek işyerinde bir toplantı esnasında kullan ....
Son düzenleme: