• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Radyo dinlemek TV seyretmek ve Müzik dinlemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halit3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Bu dosya excel dosyası değildir exe uzantılı bir dosya çalışmasıdır.

Bu dosyada televizyon seyretmek radyo ve mp3 dinlemek için yapılan bir çalışmadır.

1-Sürükle bırak ile listeleri sıralamalarını değiştirebilirsiniz.
2-Sürükle bırak ile müzik dosyalarını veya müzik klasörünü bırakarak dosyalar listeleniyor.

09.09.2012 tarihinde güncellenmiştir.

Ekli dosyalar

buda farklı bir dosya

Ekli dosyalar

Burada farklı radyo ve tv internet adreslerini bilenler olursa paylaşırsa sevinirim.

buda farklı bir dosya

Ekli dosyalar

Buda farklı bir uygulama

Ekli dosyalar

Sayın halit3, merhaba,

Bu güzel paylaşımlar için teşekkürler...

Sn;Halit3 Bu dosya excel dosyası değildir exe uzantılı bir dosya çalışmasıdır nasıl bu şekilde yaptınız ögrenebilirmiyiz lütfen.

Son düzenleme:
Sayın halit3;

Günaydın ve hayırlı işler.

Bu güzel dosyayı gördükten sonra TİVİBU'ya gerek kalmadı. Emek ve paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

Sayın halit3;

Günaydın ve hayırlı işler.

Bu güzel dosyayı gördükten sonra TİVİBU'ya gerek kalmadı. Emek ve paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgi ve saygılar.

Teşekkürler iyi çalışmalar

Sn.Halit3,
Çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum.
Ancak kanalların olduğu bölümde bir arama butonu olsa iyi olurdu diye düşündüm.Ayrıca burada yazan kanalların bazıları çalışmıyor.Nedeni nedir acaba ?

Sn.Halit3,
Çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum.
Ancak kanalların olduğu bölümde bir arama butonu olsa iyi olurdu diye düşündüm.Ayrıca burada yazan kanalların bazıları çalışmıyor.Nedeni nedir acaba ?

Arama penceresivar yukarıda mavi text nesnesine yazdığın kelimeye göre arama yapıyor diğer taraftan evet bütün kanalların linkleri devamlı değişiyor bazılarınıda bulamıyorum ve bazıları medyaplayirde açılıyor bazılarıda webborowserde açılıyor örnek olarak kanald yi açmak için webborowserde izle nesnesi (dünya resmi)var buna tıklamak gerekiyor.

Ben 4.mesajınızdaki dosyanızı indirdim.Enteresan ama arama penceresini hala göremiyorum...

Ben 4.mesajınızdaki dosyanızı indirdim.Enteresan ama arama penceresini hala göremiyorum...

Ayarlar seçeneğini tıkla
menü penceresi sağa doğru büyüyecek sağ üst köşede turkuaz renkli nesne var arama nesnesi o

Haklısınız üstad,emeğiniz için çok teşekkürler.
Esen kalın

Geri