• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

punatajda günlük yevmiye girilmesi

Excel Vers. ve Dili
türkce
sitedeki bir arkadasın yapmıs oldugu puantajı kullanıyorum...fakat bu puantajda günlük yevmiye ücretini 50 ytl olarak hesaplanmasını istiyorum...veya diyelimki 70 ytl olacak nasıl düzeltirim.... o kısımla ilgili yardım istiyorum...şimdien tşk ederim...

Ekli dosyalar

selam,
hangi excel versiyonunu kullandığınızı bilemiyorum. Ek li dosya 2007 versiyonda hazırlanmıştır.
İnceleyiniz....
kolay gelsin...

Son düzenleme:
aslında bunu bir arkadasımız hazırlamıs bende indirdim hosuma gittiği için kullanıyorum...ben 2003 kullanıyorum...2010 uyumluluk programı yükledim ve o şekilde dönüştürüyorum....çalışmanız çok güzel istenilen biçimdir ama ay sectiğimde gün sayısı değişmiyor....yani mesela mart ayı sectiğimde gün sayısı 31 olmadı....ikincisi ..sicil no yazan kısmı kaldırabilirmiyiz lütfen o kısma ihtiyaç yok...onun dısında gerisi kalabilir şekilde bir exel oluşturabilirmiyz lütfen....şimdiden tşk ediyorum.

sizin eski kullandıığınız dokuman korumalı.... Yevmiye tutarını değiştirmek için şifreyi bilmek lazımdı. İhtiyaca cevap vermesi açısından bu hazırlanmıştı...Yeni düzenlemelerli ek i inceleyin..Kolay gelsin...

Son düzenleme:
çok tşk ediyorum...düşündüğüm gibi olmuş...çalışmalarınızda başarılar dilerim...saygılar...

Geri