Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Her ayın sonunda istirahatli olan personelin raporu gün olarak düşülür yanlışlık olmasın diye bi makro yada formül olabilrimi???ekteki dosyayı incelerseniz sevinirim
Merhaba,
Örneğinizi inceledim. Kesintisiz 11 gün rapora 1 hafta tatili de isabet edebilir, 2 hatfa tatili de. Ayrıca, her hatfa 3 gün rapor alan ve toplam 12 gün raporlu olan nasıl ayırdedilecek. Rapor 12 gün ama hiç biri hafta tatiline denk gelmiyor.
Soru iyi düşünülmeden sorulmuş gibi geldi bana.
Selamlar,
ben istirahat başlangıç ve bitiş tarihlerini yazıcam zaten o tarihlere özel olarak hesaplama yapılcak yani ne tarih yazılıyorsa ona göre hafta tatili resmi tatil ve normal günü hesaplayacak
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=48374
Yukarıdaki linkte hafta sonu ve genel tatillere duyarlı "SSK eksik gün puantaj" programı var. İşinize yarayacağını düşünürseniz bazı değişiklikler yapılabilir.
ben pdks adlı bi program kullanıyoruz puantaj zamanı mesailerle ilgili raporu veriyor zaten ve ay içinde ki yıllık izin ve istirahatleride rapor olarak veriyor benim istediğim ekteki gibi bişi yardım edebilecek kimse yokmu
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.