• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

puantaja ödenen ve kalan eklenmesi

Excel Vers. ve Dili
türkce
bu puantajda yevmiye adedi ve yevmiye tutarları belirtiliyo mesela en sağ tarafa yevmiye adet ve şablon gibi iki adet daha şablon eklenebilse ve örnek 10 günlük ödeme yaptıgımda yapılan miktar diyelimki 500 ytl bende 250 ytl ödedim ve ödenen kalan yazsa otomatik...olabilirmi...tabloda ödediğimde kalanda gösterse.İKİ DOSYyıda ekledim

Ekli dosyalar

• puantaj.xlsx
    puantaj.xlsx
    170.4 KB · Görüntüleme: 12
  • GİBİ.jpg
    GİBİ.jpg
    92.8 KB · Görüntüleme: 17
selam,
eki inceleyiniz...(Yanlış anlamadıysam eğer)
kolay gelsin...

Son düzenleme:
selam,
eki inceleyiniz...(Yanlış anlamadıysam eğer)
kolay gelsin...

yok tamam güzel yapmıssınız ama o yevmiyelerin sağında olacaktı ama buda güzel yanlız şu 15 gün olayını kaldırsak diyorum hani aylık çalışıldıgı için 15 günlük yevmiye olaylarını aylıga döndürsek yada orda direk yazsam sıkıntı olmaz galiba 30 günlük desem mesela sıkıntı olurmu hesaplarla alakalı belki formül 15 günlüğe ayarlanmıstır diye düşündümde birden...eğer hesaplamada sıkıntı yaratmazsa ben oraya aylık yevmiye ve aylık tutar diye yazmak istiyorum...bide eğer ödenen ve kalan en sağ tarafta aynı şekilde yeni bir kutucuk olarak yapılırsa yukarda jpg resimde koymustum onun gibi artık minnettar olurum=)...ama buda güzel şimdiden tşk ediyorum.

NOT:birde şunu sormak istiyorum yevmiye yazılan rakamlar hep 1 veya 0 diyor bu rkamları değiştirme imkanımız yokmu yani mesela şubat dört gün çalışılmış ben mart ayına geçtiğimde şubat dört gün ve mart ilkgünü ekleyerek devam etmak istiyorum diyelim...mesela 5 gün olacakya mart ayının ilk gününe 5 yazıp sonra 1...1 devam etmek istiyorum ama kutucuklara 1 veya 0 farklı rakam girilemiyor...

NOT2:birde yevmiye 15 günlük ayarlandıgı için ilk gün yevmiyesini saymıyor ikinci gün yevmiyesi yazdıgımda bir yevmiye olarak kaydediyor bu biraz sorun teşkil ediyor ama mesela yevmiye tutarında sorun yok ama yevmiye adedinde sıkıntı yaratıyo o 15 günlük yevmiye olayını bir aylık düzeltirsek lütfen cok iyi olur.......sanırım formül ona göre dizayn eddilmiş.

Son düzenleme:
selam,
gerekli reviztonlar yapılmış olan eki inceleyiniz..
kolay gelsin...

Son düzenleme:
selam,
gerekli reviztonlar yapılmış olan eki inceleyiniz..
kolay gelsin...

ne kadar teşk etsem azdır...çalışmalarınızda başarılar dilerim....bir daha rahatsız etmemeye çalışırım=)...tekrar tşk ederim yardımlarınız için...tam istedigim gibi oldu...

Geri